Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

FOTO: Fotbal – Aspirantele la titlul județean au încheiat cu victorii meciurile de pregătire

 

  • Victoria Gugești – Viitorul Ianca 2-1 (0-1) și CSM Adjud 1946 – Rapid Brodoc 3-0 (1-0)

 

Campionatul Superligii Vrancei, care va fi reluat la finalul acestei săptămâni, va avea de dat răspunsul la întrebarea: cine va fi reprezentata județului la viitorul baraj pentru promovarea în Liga a III-a. Cele două aspirante la o asemenea poziție au avut campanii de meciuri de verificare pe care le-au încheiat sâmbătă, 24 februarie. Ambele au jucat pe teren propriu în compania unor grupări din Liga a III-a, pe care le-au învins arătând că sunt pregătite să joace peste nivelul Ligii a IV-a.

La Gugești, Victoria a întâlnit penultima clasată din Seria a 2-a, Viitorul Ianca. Oaspeții au condus la pauză cu 1-0, dar gazdele au marcat de două ori în partea a doua a meciului, prin Pasăre care a primit pasa decisivă de la Paizan, și Dascălu, din lovitură liberă de la 20 de metri. Victoria a mai întrecut în perioada de pregătire pe Sporting Liești și Voința Lanurile, prima clasată în Campionatul Județului Buzău, ambele meciuri disputate în deplasare.

În etapa a 13-a, prima de la reluarea competiției, Victoria Gugești va juca în deplasare la CSC Dumbrăveni.

          CSM Adjud 1946 a dispus pe teren propriu cu 3-0 (1-0) de Rapid Brodoc, ultima clasată din Seria 1 a Ligii a III-a. Au marcat Padovei, Antal și Corman.

Rezultatele celorlalte partide amicale ale CSM Adjud 1946: 0-5 cu Metalul Buzău, 3-5 cu CSM Focșani 2007, 5-5 cu KSE Târgu Secuiesc, 2-1 cu Aerostar Bacău – toate în deplasare, 1-1 cu Juniorul Salcea, la Roman.

          În etapa a 13-a, adjudenii vor juca acasă, sâmbătă, 2 martie, în compania Viitorului Mărășești.          

 

Sursa foto, facebook CSM Adjud 1946 și facebook Victoria Gugești

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?