Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608

Filiala Vrancea a UZPR a ales continuitatea

Comunicat de presă:

          Filiala Vrancea a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR) a avut vineri, 23 februarie, la Braseria Corso din Focșani, adunarea de dare de seamă și alegeri, în conformitate cu Statutul UZPR. Președintele Filialei, Petrică Butuc, a prezentat un succint raport despre activitatea filialei – care are 25 de membri – în ultimii patru ani și a propus – propunere aprobată – înființarea unui departament de Creație ziaristică, de coordonarea căruia să se ocupe profesorul doctor, ziarist Ion Gr. Cherciu și publicistul Ionel Marin, editorul Revistei de creație și cultură Bogdania, cu sprijinul celorlați membri ai Filialei.

Participanții la adunare au discutat despre provocările acestor vremuri și cărora ziariștii sunt chemați să le răspundă cu profesionalism, în conformitate cu principiile și normele deontologice ale profesiei lor. Și au formulat propuneri pentru o mai pregnantă prezență și implicare a filialei – și membrilor săi, în viața comunității vrâncene, din perspectiva UZPR, ca instituție de creație și utilitate publică.

Adunarea generală a confirmat conducerea Filialei, în formula în care a lucrat și până acum – Petrică Butuc, președinte, Radu Borcea – vicepreședinte, Vasile Lefter, secretar. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?