Ediția: Luni 22 aprilie 2024 Nr. 6609
Ediția: Luni 22 aprilie 2024 Nr. 6609

Doliu la Asociația Hope and Love for Life. Mihaela Ritivoi a murit la numai 55 de ani

O nouă zi, o nouă veste tristă. Mihaela Ritivoi, voluntar activ și implicat în acțiunile caritabile ale Asociației Hope and Love for Life, a murit la numai 55 de ani.

Iată mesajul Corinei Momanu, cea care coordonează Asociația:

„Mi-aș fi dorit să te țin mai bine și mai mult lângă mine, lângă noi, pentru că mi-ai devenit familie, iar familia este pentru totdeauna!
Te iubesc, Mițule, acum, mereu și de-a pururi!
Tu, Mițule, ai venit în asociație la scurt timp după Dy, vai de câte ori m-ai enervat, vai de câte ori ai râs de mine, dar de atâtea ori, de fapt de cele mai multe ori, mi-ai fost doar prietenă și atât, iar acest atât este tot ce aveam nevoie.
Ai fost, ești și vei rămâne cel mai luminos și carismatic om din viața mea! Despre puțini oameni pot scrie multe și în același timp nimic, plâng și aștept, ce aștept…umorul tău, glumele tale, zâmbetul tău, mai presus de toate, îmbrățisarea ta, suflete!
Știu că e nevoie de voi sus, pentru că Dumnezeu are nevoie de o armată de îngeri să lupte pentru toate nenorocirile lumii, dar tu erai soare, zâmbet, bucurie pentru noi toți, nu voiam să te împărțim cu nimeni, nu voiam să te dăm lumii sau universului. De ce, Mițule? De ce tu?

Nu, nu ai pierdut lupta, ai câștigat bătălia cu un monstru, ai tras de zile, de tine, de tot și ne-ai protejat pe toți. Ai fost prieten chiar și când cancerul te chinuia pe un pat de spital la mii de kilometri, grija ta era să nu încarci pe nimeni, să nu superi pe nimeni. Îmi spuneai mereu că vorbim când ai vești bune, când îmi vei scrie, prietenă dragă, când?!
Ai fost și ne vei rămâne în amintire mereu, un om vesel, o mamă desăvârșită, o soție iubitoare, o fiică grijulie, un om lumină și o prietenă cum Dumnezeu m-a binecuvântat să am, nu pentru mult, dar pentru câțiva ani tare prețioși.🕯️

Am scris aici, pentru că aici a început totul, dincolo de asociație, dincolo de o formă juridică, dincolo de orice am fost noi…am format prietenii, am sperat, am plâns și mereu am gândit și luptat pentru un crez comun “SPERANȚĂ PENTRU VIAȚĂ”.”

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei și tuturor celor care au iubit-o pe Mihaela Ritivoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?