Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

FOTO: Box – Denis Olaru de la CS Unirea Focșani, bronz la ”Dracula Open”

 

  • Până la medalie, sportivul focșănean a eliminat un ungur, un polonez și un român 

          ”Dracula Open” este turneul internațional de box pentru tineret și juniori, care a avut loc la Ploiești în perioada 11-19 februarie, cu participarea a câtorva sute de sportivi din Spania, Franţa, Ucraina, Italia, Elveţia, Belgia, Kazahstan, Uzbekistan, Cehia, Ungaria, Serbia, Republica Moldova, Israel, Macedonia de Nord, Polonia, Austria, Croaţia, Norvegia, Slovacia, Insulele Capului Verde, Ţara Galilor, Armenia, Bulgaria, Azerbaidjan, Grecia şi România.

Turneul a adus o prețioasă medalie de bronz unuia dintre cei mai promițători sportivi de la CS Unirea Focșani. Este vorba despre juniorul Denis Olaru, elevul antrenorilor Nicu Rădulescu și Vasile Stîngaciu, care s-a clasat pe locul 3 la categoria 50 kg. ”A fost un turneu foarte tare, cu foarte mulți boxeri de calitate, între care s-a aflat și Denis Olaru. Denis a eliminat pe rând un ungur, un plonez și un român, dar s-a oprit în semifinale unde a fost întrecut de un boxer din Uzbekistan, care avea să și câștige categoria. Rezultatul lui Denis este foarte bun și îi confirmă calitățile deosebite pentru acest sport”, mi-a spus antrenorul Vasile Stîngaciu.

          Denis Olaru a fost campion național de copii în 2021, în 2022 a câștigat medalia de bronz la cadeți la Cupa României, iar în 2023 a fost medaliat cu argint la campionatul național de cadeți. Medalia de bronz la un concurs internațional de nivelul ridicat al ”Dracula Open” îl arată în creștere ca valoare și dă consistență și muncii antrenorilor secției de box a CS Unirea Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?