Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Handbal, Liga Națională – Complexul ultimului loc a lovit din nou

 

 

  • CSM Sighișoara – CSM Focșani 2007 25-24 (18-13)

 

Formații

CSM Sighișoara: Seișan, Tenghea, Niculai – Teca – 3, Olaru, Dobra – 2, Pop, Asoltanei – 43, Șomlea – 3, Căpățînă – 3, Baba – 1,Csepreghi – 1, Leordean – 3, Vancea, Olteanu – 4, Santeiu – 1.

CSM Focșani 2007: Marocico, Bucătaru, Cloșcă – Ragea, Rață – 5, Pavlov – 2, Golea, Mirou, Trkulja – 2, Popovici, Mocanu – 4, Marijanac – 3, Roșu, Eros, Simsar – 5, Makrishin – 3.

 

          CSM Focșani 2007 a fost lovită din nou de complexul ultimei clasate în campionatul Ligii Naționale. Sâmbătă, 17 februarie, a pierdut pe terenul CSM Sighișoara, formația de pe locul 14. În ediții anterioare pierduse la Reșița, cu Alexandria chiar pe teren propriu iar cu Odorheiu Secuiesc terminase la egalitate, tot în Polivalentă. Focșănenii nu au un complex de inferioritate, ci unul de superioritate. În fiecare dintre meciurile cu ultima clasată începuseră cu mare lejeritate, risipiseră atacuri după atacuri și se apăraseră în dorul lelii în ideea că nu au cum să piardă. Așa s-a întâmplat și sâmbătă, la Sighișoara, când au condus cu 2-0, 2-1 și 4-3 după care au primit gol din fiecare aruncare a adversarilor – o minge apărată din 19 șutate – și la pauză a fost 18-13.

În repriza a doua au revenit cumva în joc și au egalat la 24 abia în minutul 54:26 când era, totuși, timp suficient pentru a întoarce rezultatul. Însă nu au mai fost capabili să marcheze până la final. Au urmat trei parade ale lui Cloșcă și echipa rămăsese în joc, apoi două erori de pasare în ofensivă în momente în care finalizarea atacului cu gol le-ar fi adus oaspeților victoria. Nu au avut luciditatea necesară pentru aceasta, au pierdut mingea și au primit golul înfrângerii în minutul 59,49!

Victoria gazdelor a fost meritată. S-au bătut pentru ea de la început până la sfârșit și le-a ieșit în fața unui adversar care s-a crezut învingător doar pentru că ocupa locul 7! Pentru focșăneni meciul din etapa a 18-a, de duminică, 25 februarie, cu Potaissa Turda, ar trebui să fie al reabilitării în fața propriilor suporteri.

Astăzi, 19 februarie, de la ora 12:00, în Sala Polivalentă, CSM Focșani 2007 va juca în Campionatul Național de tineret cu CSM Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?