Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

VIDEO și FOTO! Președintele Cătălin Toma va fi înmormântat joi; flori și lumânări la intrarea în Consiliul Județean, în memoria sa

Angajații Consiliului Județean Vrancea au adus flori și lumânări în această după-amiază la sediul Consiliului Județean Vrancea, în semn de omagiu pentru președintele Cătălin Toma, care a decedat în această dimineață la un spital din București.
Toți funcționarii administrației județene sunt șocați de tragicul eveniment și spun că nu le vine să creadă că s-a putut întâmpla așa ceva.

Funcționarii administrației județene au venit cu flori și cu lumânări pe care le-au aprins la intrarea în Consiliul Județean Vrancea unde, pe o măsuță, se afla o poză în doliu a președintelui Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma.
Printre cei care au venit la sediul administrației județene s-au aflat și colegi de partid, șefi ai unor instituții din subordinea Consiliului Județean Vrancea.

Înmormântarea fostului președinte al Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Dumitru Toma, va avea loc joi, 22 februarie, la ora 11.00, la Jariștea.

Trupul neînsuflețit va fi depus luni, 19 februarie, la Biserica „Adormirea Maicii Domnului”, parohia Jariștea I, Centru!

Dumnezeu să-l aibă în paza sa!, a transmis Echipa de comunicare care i-a fost alaturi în ultimii ani. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?