Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Editura Eikon – lansări de carte, la Focșani

COMUNICAT DE PRESĂ:

Săptămâna Lecturii în Vrancea

15 februarie 2024

Editura Eikon – lansări de carte

Motto: „Citim Împreună!”

Logo: „Țineți Cartea aproape, nu există prieten mai loial!”

 

Cu prilejul Zilei Naționale a Lecturii, Consiliul Județean Vrancea, prin Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea organizează „SĂPTĂMÂNA LECTURII ÎN VRANCEA”, în perioada 12 – 16 februarie 2024. Astfel, se vor desfășura numeroase ateliere de lectură la sediile bibliotecii, dar și la sediile instituțiilor partenere din municipiu și din județ. Joi, 15 februarie 2024 la Secția Împrumut la Domiciliu Adulți „Virgil Huzum”, începând cu ora 13.00, va avea loc eveniment cultural dedicat Zilei Naționale a Lecturii.

În cadrul evenimentului prezentat de domnul Valentin Ajder, editor și director Editura Eikon, ne vom bucura de lansări și scurte prezentări de carte, recital poetic și lectură publică. La eveniment vor participa elevi ai liceelor din municipiul Focșani.

Mulțumindu-vă tuturor, vă asigurăm că biblioteca sărbătorește lectura zilnic și vă așteaptă să-i fiți totdeauna aproape, pentru a ne bucura, împreună, de lectura cea de toate zilele! Vă așteptăm să ne fiți alături de Ziua Națională a Lecturii!

 

 

Manager,

Oana-Raluca Boian

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?