GALERIE FOTO: Câmpineanca. Primarul Tudorel Ivan și-a prezentat raportul de activitate

0
1013

Primarul comunei Câmpineanca, Tudorel Ivan și-a prezentat principalele proiecte pe care le-a implementat, de la preluarea mandatului de primar, în anul 2016 și până în prezent. „Dacă e mult sau puțin, rău sau bine, vom vedea în timp. Până atunci vom continua să muncim și să facem lucrurile cât se poate de bine pentru comunitatea noastră“,  a precizat primarul Tudorel Ivan.

Pe lista de proiecte realizate se află următoarele investiții: Înființare rețea inteligentă de alimentare și distribuție cu gaze naturale în comuna Câmpineanca; Extindere rețele de apă și canalizare în Comuna Câmpineanca- MDRAP Platforma Anghel Saligny-Cartier Tudor Vladimirescu și Cartier Coreia; Extindere rețele de apă și canalizare în Comuna Câmpineanca – POIM -Rest de executat; Eficientizare energetică școala cu cls. I-VIII Ioan Câmpineanu din comuna Câmpineanca; Refacere și modernizare drumuri de interes local în comuna Câmpineanca, fonduri europene-AFIR- 14 străzi; Modernizare drumuri de interes local-străzi în Comuna Câmpineanca prin PNDL II-MDRAP, a unui număr de 34 de străzi;      Modernizare iluminat public stradal cu fonduri europene -AFIR- cu lămpi pe LED de ultimă generație; Construirea unei clădiri cu destinația –Primărie.

„După realizarea mai multor proiecte de investiție în infrastructura locală am demarat și lucrările de construire a unui sediu nou pentru Primăria Câmpineanca, care este unul funcțional pentru toate departamentele și serviciile pe care le oferim cetățenilor din comuna noastră. Clădirea este una modernă, emblema comunității noastre“, a precizat primarul Tudorel Ivan. Construcția are regim de înălțime P+1, o suprafață construită de 302,45 mp și o suprafață construită desfășurată de 604,90 mp. Valoarea achiziţiei este de peste 2 milioane de lei. Proiectul a prevăzut și dotarea cu mobilier și logistica necesară pentru buna desfășurare a activității.

Pe lista de investiții deja realizate în comuna Câmpineanca se mai află următoarele proiecte: Modernizare și reabilitare cabinete medicale pentru cei 2 medici de familie care desfășoară activitatea în comună; Refacerea drumurilor prin pietruire a celor neasfaltate; Refacerea drumurilor de exploatare agricolă (între vii) prin pietruire; Înființare transport local prin aderarea la Asociația Metropolitan Trans astfel încât transportul călătorilor din Câmpineanca se face în condiții de siguranță și confort la un preț al biletului scăzut de la 4 lei la 2 lei; Construire pod peste canalul Pietroasa din satul Pietroasa; Implementarea unui sistem de supraveghere video cu un număr de 18 camere ampasate în diferite puncte ale localității; Cadastrarea sistematică gratuită a terenurilor din extravilan, ocazie cu care au fost întocmite un număr de 6477 cărți funciare; Achiziționare autoturism Dacia DUSTER, autoutilitară marca IVECO, buldoexcavator cu lamă deszăpezire, tocător de vegetale și a unui tractor cu remorcă; Extindere iluminat public în Cartier dr. Carnabel și zona Cernat cu lămpi pe LED; Lotizare și înființare cartier „Tudor Vladimirescu“, ocazie cu care au fost atribuite cu titlu gratuit un număr de 68 loturi la tineri, conform Legii nr. 15/2003; Consolidare maluri Râul Milcov prin construirea de gabioane; Amenajare și modernizare loc de joacă la grădiniță; Construire teren de sport şcoala Gimnazială Câmpineanca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here