Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

”Competiția de la Focșani, confirmată încă o dată ca nivel valoric de cel mai titrat Judo Grand Slam din lume, cel de la Paris”

Campionul olimpic Fabio Basile din Italia și dublul campion mondial Joshiro Maruyama din Japonia, ambii foști invitați la Focșani, la ”Memorialul Aurel Câmpeanu” unde au făcut și demonstrații pe tatami, s-au întâlnit, recent, în primul tur al Grand Prix-ului de la Paris, la categoria -66 kg. După o dispută foarte spectaculoasă, ”dublul campion mondial a mers înainte, iar campionul olimpic a ieșit din cursă. A fost un meci interesant în care a fost făcută dovada inteligenței în această disciplină sportivă a celor doi mari campioni”, așa cum descrie site-ul https://www.ijf.org. înfruntarea dintre Fabio Basile și Joshiro Maruyama.

Întâlnirea dintre cei doi mari campioni și demonstrația de judo de înalt nivel oferită de ei, constituie, în aprecierea organizatorului ”Memorialului Aurel Cîmpeanu” de la Focșani, Marius Ulmeteanu, președintele Asociației de Securitate, un fapt excepțional pentru competiția de la Focșani care ”a fost confirmată încă o dată ca nivel valoric de cel mai titrat Judo Grand Slam din lume, cel de la Paris”!

          „Un duel de o asemenea anvergură subliniază încă o dată nivelul ridicat al competiției noastre care are loc în fiecare an în Sala Sporturilor din Focșani.

Felicitări lui Marius Ulmeteanu pentru tot ceea ce face pentru sportul din Focșani”, a transmis primarul municipiului Focșani, Cristi Misăilă.

 

Sursa foto, https://www.ijf.org

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?