Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

FOTO: Tir sportiv, Campionatul Național de juniori – De 4 ori aur, de câte două ori argint și bronz pentru focșăneni!

 

  • Au devenit campioni ai României echipa mixtă de juniori 1 Teodora Șușu – Lucian Puțaru, juniorul 1 David Ioan în proba clasică, juniorul 2 David Popa și junioara 1 Teodora Șușu.

 

Campionatul Național de tir sportiv al juniorilor, ale cărui întreceri au avut loc în perioada 1 – 4 februarie la Poligonul Iosif  Sârbu din Voluntari, au adus din nou o splendidă colecție de medalii pentru sportivii CSUnirea – CSM Focșani 2007 pregătiți de profesorul Aurel Giurgea. Focșănenii au obținut 8 medalii – patru de aur și câte două de argint și bronz.

Au devenit campioni naționali echipa mixtă de juniori 1 alcătuită din Teodora Șușu și Lucian Puțaru, și în proba clasică juniorul 1 David Ioan, juniorul 2 David Popa și junioara 1 Teodora Șușu.

Pe locul al doilea cu medalii de argint s-au clasat în proba clasică juniorul 1 David Ioan, la open și juniorul 2 Teodor Bălănică.

Pentru locul 3 au primit medaliile de bronz echipa mixă de juniori 1 Theodora Ticu și David Ioan și în proba clasică junioara 1 Teodora Șușu la open.

Următoarea competiție pentru trăgătorii focșăneni va fi Campionatul Național pentru juniori, tineret și seniori, din 14 – 18 februarie, de la Oradea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?