Bărbat bătut și tâlhărit în propria casă, de doi consăteni; cei doi au fost arestați!

0
2051

Ieri, 5 februarie, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Panciu au depistat doi bărbați care ar fi deposedat prin violență un bărbat, de suma de 650 lei și un telefon mobil.

În fapt, la data 30 ianuarie a.c., ora 19.32, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Panciu au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, doi bărbați au pătruns fără drept în locuința unui bărbat în vârstă de 65 ani, din satul Vizantea-Răzășească, pe care l-ar fi lovit și deposedat de suma de 650 lei și un telefon mobil.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SAJ Vrancea care i-a acordat îngrijiri medicale persoanei vătămate.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat doi bărbați, de 32 și 36 de ani, din aceeași localitate, bănuiți de comiterea faptei.

În baza probatoriului administrat, Judecătoria Panciu a emis mandate de arestare preventivă în lipsă pe numele celor doi, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Ieri, 5 februarie, ora 18:30, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Panciu i-au depistat pe cei doi bărbați în comuna Vizantea Livezi, aceștia fiind conduși la sediul secției.

Ulterior, cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vrancea, pentru executarea mandatului de arestare preventivă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Biroul de presă al IPJ Vrancea

foto cu rol de prezentare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here