Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

A murit Theodor Șerbănescu, fost președinte al secției de fotbal a clubului Unirea Focșani

Este doliu în lumea fotbalului din Vrancea, după ce vestea trecerii la cele veșnice a lui Theodor (Doru) Șerbănescu s-a răspândit, în urmă cu puțin timp. Theodor Șerbănescu avea 76 de ani și s-a stins din viață noaptea trecută, pe un pat al Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani.
Lui Theodor Șerbănescu, fost președinte al secției de fotbal a clubului Unirea Focșani, i se datorează formarea talentelor în fotbalul vrâncean al anilor `80 – `90. Sub conducerea sa, în anul 1986, echipa Unirea Focșani a obținut titlul de campionă națională la juniori republicani.

sursă foto: Facebook Theodor Șerbănescu

Fotbalul vrâncean în doliu!

La scurt timp de la aflarea tristei vești că Theodor Șerbănescu s-a stins din viață, mai multe mesaje au fost postate pe pagina sa de Facebook.

Două mesaje pline de emoție și durere au fost publicate de familie, cei pentru care Theodor Șerbănescu era Babu, un „suflet bun și cald”, „singura dragoste de Bunic”:

„06.02.2024 de azi va fi o zi de neuitat tristă și plină de durere dar cu gândul că de astăzi o să am încă un înger protector… Sufletul meu bun, singura mea dragoste de Bunic pe care eu am avut-o astăzi ne-a părăsit… De astăzi o să mă bucur de prezenta și zâmbetul tău dragă Babule numai din fotografii. Drum bun sufletul meu bun și cald, cândva ne vom reîntâlni cu mare drag!”

„Tristă și dureroasă este despărțirea de tine! Tu ai fost sufletul nostru, raza ce ne-a luminat calea în zilele acelea întunecate, tu ne-ai îmbrățișat cu dragostea ta în fiecare zi și ne-ai ocrotit de griji si nevoi. Ai fost pentru noi bunicul pe care nu l am avut niciodată. Nu te vom uita niciodată babule, vei rămâne veșnic în inima noastră!”

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate!
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?