Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

GALERIE FOTO: Fotbal amical – Goluri multe și meci antrenant sâmbătă, 3 februarie, pe Milcovul!

 

  • CSM Focșani 2007 – CSM Adjud 1946 5-3 (1-0)

 

Formații

CSM Focșani 2007: Preda – Negoiță, Marku, Ciopa, Tamași – Enache, Toba, Mazilu – Tchassem, Dănăilă, Ciobanu.

Au mai jucat: Sîrghi, Groza – Săpunaru, Perju, Alex Dumitru, Scocâlcă, Stoica, Dănilă, Ungurianu, Mihart, Oprea, Vetrescu, Constantin.

Din lot mai fac parte, dar nu au putut juca sâmbătă, Acasandrei, Zaharia, Abeaboeru, toți trei cu probleme medicale și Gorovei, cu probleme familiale.

Antrenori, Octavian Grigore – principal, Adrian Senin – secund

CSM Adjud 1946: Atomei – Dediu, Ganea, Mocanu, Manta – Manu, Papalău, Predoiu, Gheghici – Corman, Padovei. Rezerve: Lazăr, Trăistaru, Priboi, Senteș, Vrabie, Patriche, Neagu, Antal.

Antrenori, Andrei Întuneric – principal, Cladiu Filip – secund.

 

CSM Focșani 2007 – la primul amical al iernii și CSM Adjud 1946, la al doilea, s-au întâlnit sâmbătă, 3 februarie, de la ora 11:00 pe Stadionul Milcovul pentru verificarea nivelului de pregătire în vederea sezonului de primăvară. A fost o dispută antrenantă, între două echipe cu jucători cu chef de fotbal, cu 8 goluri și câteva mari ratări. Adjudenii au menținut un relativ echilibru în prima repriză în care au dat o replică suficient de consistentă divizionarilor de Liga a III-a care au deschis scorul în minutul 36, prin golgeterul Ciobanu cu un șut în cross din careu după ce driblase câțiva adversari. În repriza a doua antrenorii Focșaniului au schimbat întreaga distribuție, au schimbat și oaspeții, dar jocul s-a disputat în aceeași parametri ca și în prima sa parte. Adjudenii au urcat liniile pentru a obține egalarea, dar au fost sancționați de Mihart – șut de la 20 de metri, în minutul 57 și de Ungurianu – lob din marginea careului, în minutul 69 și s-a făcut 3-0. Oaspeții au replicat prin Padovei, gol în minutul 73, Manu – lob de la distanță în minutul 84 și Antal, din lovitură liberă aproape de vinclu, în minutul 86 și s-a făcut 3-3! Nu s-a terminat la egalitate pentru că focșănenii au înscris pe contraatac în minutele 87, prin Oprea și 88, gol Ungurianu.

Următorul joc amical al focșănenilor va avea loc la 9 sau 10 februarie, de la ora 11:00, pe Stadionul Milcovul din Focșani, în compania formației Viitorul Curița.

În continuare, CSM Focșani 2007 va  întâlni la 14 februarie pe FC Bacău și pe 17 februarie pe Ceahlăul Piatra Neamț. Sunt prevăzute alte trei partide de verificare la  21, 24 și 28 februarie cu adversari care nu au fost încă stabiliți, iar la 2 martie va fi o nouă partidă cu FC Bacău.

Programul amicalelor CSM Adjud 1946: 10 februarie, la Târgu Secuiesc, 14 februarie, la Aerostar Bacău, 17 februarie, la Roman cu Juniorul Salcea,

24 februarie, la Adjud cu Rapid Brodoc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?