Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Excursie la Gura Humorului, pentru beneficiarii Centrului „Sf. Maria” din Golești

Zilele de 29 și 30 ianuarie 2024 au fost magice pentru beneficiarii din cadrul Centrului de Îngrijire și Asistență „Sf. Maria” din Golești, care au petrecut două zile de neuitat în stațiunea Gura Humorului. Îmbrăcați în haine groase și cu zâmbete largi pe fețe, s-au bucurat de frumusețea naturii înzăpezite, admirând peisajele montane spectaculoase și respirând aerul curat de munte.

Aceștia au urcat cu telescaunul, bucurându-se de priveliștile panoramice uimitoare, și au vizitat pârtia de schi Șoimul, unde au putut admira măiestria schiorilor. De asemenea, au vizitat Mănăstirea Cămârzani, un loc plin de istorie și spiritualitate, unde au fost primiți cu ospitalitate de către măicuțe și au servit o masă delicioasă. Aceste două zile au fost o experiență de neuitat pentru beneficiarii CIA „Sf. Maria” Golești, care s-au bucurat de clipe de relaxare, voie bună și socializare.

DGASPC Vrancea mulțumește tuturor celor care au contribuit la organizarea acestei minunate excursii. Aceste momente nu sunt doar experiențe de neuitat pentru beneficiari, ci și dovezi ale puterii pe care comunitatea noastră o poate oferi prin solidaritate și sprijin. Suntem mândri să fim martorii acestor clipe speciale și recunoscători pentru o comunitate atât de frumoasă și implicată.

 

Sursa: Facebook Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?