95,5% – rata de participare a elevilor din Vrancea, la simularea probei de Limba și Literatura Română, din cadrul examenului de Evaluare Națională

0
370

Astăzi, 5 februarie 2024, la ora 9:00, în unitățile de învățământ cu clase gimnaziale din județul Vrancea a fost susținută simularea probei de Limba și Literatura Română, din cadrul examenului de Evaluare Națională 2024, pentru absolvenții clasei a VIII-a. Potrivit informațiilor primite de la Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Vrancea, la simulare au participat 2765 de elevi (95,05%), iar 144 de elevi au absentat. „Toate lucrarile au fost scanate și încărcate pe platforma Ministerului Educației”, a anunțat IȘJ Vrancea.

Proba a început la ora 9:00. Accesul elevilor în săli a fost permis până la ora 8:30. Timpul destinat elaborarii unei lucrări scrise a fost de două ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

SUBIECTELE la simularea probei de Limba și Literatura Română, din cadrul examenului de Evaluare Națională 2024, clasa a VIII-a, pot fi văzute accesând acest LINK!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here