Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

6 riscuri la jocurile de noroc în cazinouri online și cum le poți evita

Atunci când alegi jocul la cazinouri online, există unele riscuri, pe care platformele serioase au obligația să vi le prezinte.

Iată care sunt principalele 6 riscuri la jocurile de noroc în cazinourile online:

1. Riscul de a petrece prea mult timp cu acest tip de jocuri

Cei mai mulți jucători își spun că intră doar pentru câteva încercări. Însă, în unele cazuri, aceste câteva încercări se pot transforma în mai mult timp petrecut cu acest gen de activitate decât alocat inițial. Un mare avantaj față de cazinourile clasice vine din limitele care se pot seta în cont. Poți alege cât vrei să aloci pentru această distracție iar platforma te va avertiza sau chiar va bloca accesul în funcție de preferințele tale.

2. Dependența de jocuri

Orice alegeri am face în materie de petrecere a timpului liber, moderația este foarte importantă.
Dacă simți că petreci mai mult timp decât ar trebui jucând jocuri, fie ele pe consolă, laptop sau telefon, schimba focusul către altă activitate.

3. Riscul de a face alegeri greșite

Dacă vrei să joci sigur și corect, selectează cu atenție și verifică platformele pe care joci. Orice oportunitate extraordinară, venită dintr-o sursă necunoscută, care sună prea bine să fie adevărată ar trebui să îți ridice semne de întrebare. Alege mereu platforme licențiate în țara unde joci.

4. Riscul de a-ți fi furate date personale

Nu toate site-urile dispun de același nivel de securitate. Tocmai de aceea, pentru siguranța datelor cu caracter personal și a datelor bancare asociate contului, alege să joci doar pe platforme cunoscute și cu care ai forme cunoscute de comunicare. Nu îți introduce datele de logare sau de transferuri financiare în link-uri primite pe mail, de la persoane terțe, necunoscute ș.a.

5. Riscul unor jocuri incorecte

Pentru a fi sigur că ai dreptul să încasezi un bonus sau că l-ai utilizat corect pentru a-l transforma într-un câștig real, trebuie să citești cu atenție termenii și condițiile de utilizare. Iar dacă ai făcut ce trebuie, conform celor indicate, dar nu primești ceea ce ți se cuvine de drept, cere ajutorul autorităților competente, care supraveghează activitatea din domeniu (ONJN). Ai grijă să joci doar pe platforme autorizate.

6. Riscul unor probleme tehnice

Fiind vorba de jocuri pe internet sau prin transmisii live, în cazul jocurilor de acest tip, există riscul de a pierde conexiunea sau ca datele să nu poată fi actualizate în timp real. Astfel pentru a evita situații neplăcute de acest tip, îți recomandăm să joci pe bani reali doar atunci când știi că ai o conexiune la internet de calitate.

Orice jucător trebuie să știe că piața jocurilor de noroc este o piață reglementată. Pentru a nu exista probleme suplimentare, în afara celor deja cunoscute și asumate, trebuie alese doar platforme licențiate. Oricare ar fi tipul de jocuri preferate, păcănele sau sloturi online, o atitudine corectă și responsabilă te poate ajuta să depășești eventuale situații incomode.

Jocurile de noroc sunt doar pentru cei care au peste 18 ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?