Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

FOTO! Impact puternic între un tir și două autoturisme pe DN2, la ieșire din Urechești

Doi adulți și doi copii au fost răniți într-un accident rutier produs în urmă cu puțin timp pe DN2 E85, la ieșire din Urechești.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat la ora 15.35 că pe DN 2 Râmnicu Sărat-Focșani, la ieșire din localitatea Urechești, județul Vrancea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autotren înmatriculat în Ucraina și două autoturisme, rezultând rănirea ușoară a patru persoane (2 adulți și 2 minori), ce sunt evaluate medical.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de mers. Se estimează reluarea normală a circulației în 30 de minute.

Vom reveni cu informații.

UPDATE! Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea: Prin apel 112 DN2 E85 a fosta sesizat faptul că, la ieșire din Urechești spre Popești a avut loc o coliziune între 2 autoturisme și un tir.

La fața locului au ajuns echipaje de ambulanță și poliție.
Traficul este blocat pe ambele sensuri. Conform primelor informații, doi minori și doi adulți au fost răniți ușor.

ORA 16.21 Se circulă alternativ pe sensul Focșani – București.

ORA 16.39 Traficul se desfășoară normal.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea: În urmă cu puțin timp, 3 echipaje din cadrul ISU Vrancea au intervenit cu modulul SMURD și 1 autospecială de intervenție, la un eveniment rutier produs pe DN2 E85, între localitățile Urechești și Popești.
În urma evenimentului au fost evaluate 5 persoane, din care 4 persoane au fost preluate de ambulanțele SMURD și SAJ și transportate la spital, cea de-a cincea persoana refuzând transportul la o unitate spitalicească.

Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea: Astăzi, în jurul orei 15:00, Dispeceratul SAJ a primit o solicitare despre un accident rutier petrecut pe Drumul European E85, raza localității Urechești. Spre caz au fost direcționate două ambulanțe de tip B și o ambulanță SMURD. La locul accidentului s-au identificat cinci victime conștiente, ce prezentau traumatisme prin accident rutier, una dintre victime a refuzat transportul la spital, iar celelalte au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Focșani, de către echipajele de ambulanță, după ce le-au fost acordate îngrijiri la locul solicitării.

 

Sursa foto sus: ISU Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?