Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Excepțional! Focșăneanca Luiza Olaru, locul 6 la Monobob la Jocurile Olimpice de Iarnă pentru Tineret din Coreea

 

Luiza Olaru, atleta crescută de antrenorul Fănel Iliescu la CS Unirea Focșani, de unde a fost transferată la CSO Sinaia, unde a început să se pregătească la monobob, a reușit excepționala performanță de a încheia în top 6 la Jocurile Olimpice de iarnă pentru tineret de la Gangwon – Coreea. Luiza a concurat astăzi, 22 ianuarie, între orele 7:30 – 9:45 și la capătul celor două coborâri din concurs la monobob s-a clasat pe locul 6. Colega ei de echipă, Mihalea Anton a obținut medalia de bronz!

Tot astăzi, Luiza mi-a scris pe whatsapp: ”Am terminat Jocurile Olimpice pe locul 6, din păcate. Nu sunt prea încântată de rezultat, dar mă bucur că sunt în top 6 din lume. Sper că sunteți mândri de mine!”

Cu siguranță că eu sunt mândru de performanța de excepție a unei domnișoare despre care am scris de pe când era copilă, junioară mică, atletă la Focșani, apoi când a obținut medalii naționale la bob și când s-a calificat pentru Jocurile Olimpice de Iarnă pentru Tineret de la Gangwon, calificare ce reprezenta în sine o mare reușită! Da, Luiza, sunt mândru de tine! Locul 6 la Jocurile Olimpice de tineret reprezintă cea mai mare performanță a unei sportive sau unui sportiv focșănean de la bronzul european la tineret 3000 metri obstacole al Claudiei Prisecaru!

Colegii de lot de tineret ai Luizei Olaru sunt Florin Sami Mihai, Mihaela Anton și Raul Predescu, antrenori – Dan Scurtu și Mihai Militaru.

Fotografiile mi-au fost trimise de Luiza Olaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?