Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Fotbal vrâncean – Aspirantele la promovare și-au făcut programele de pregătire!

Echipele vrâncene de primă linie – ligile a 3-a și a 4-a, au început campionatul 2023 – 2024 cu intenții declarate de a încerca promovarea: CSM Focșani 2007 în Liga a II-a (sau măcar participarea la barajul pentru promovare), Victoria Gugești și CSM Adjud 1946, în Liga a III-a. Toate cele trei echipe se află, înainte de reluarea campionatelor, în plaja obiectivului asumat la începutul competițiilor. Și și-au programat debutul timpuriu al pregătirilor pentru sezonul de primăvară.

CSM Focșani 2007 se va reuni la 15 ianuarie, așa cum anunță pagina de Facebook a clubului. Controlul medical va fi făcut în zilele de 15 și 16 ianuarie, primul joc de verificare urmând să aibă loc la 3 februarie, cu CSM Adjud 1946 urmând ca la 9 sau 10 februarie să aibă loc meciul cu Viitorul Curița.

Liderul Superligii Vrancei, Victoria Gugești, se va reuni la 23 ianuarie, așa cum mi-a spus președintele clubului, Cosmin Talpan. În funcție de vreme, antrenamentele vor avea loc în sala de sport sau pe stadion. Conducerea echipei are și programul jocurilor de verificare – la 10 februarie, cu Sporting Liești, la 17 ianuarie cu Voința Lanurile, iar la 24 februarie, cu Covurluiul Târgu Bujor. Este posibil și un amical cu CSM Focșani 2007, funcție de programul divizionarei de Liga a III-a. Președintele Cosmin Talpan mi-a mai spus că Victoria Gugești are în vedere aducerea a 4-5 jucători din județ pentru completarea lotului. Deciziile referitoare la activitatea echipei în sezonul de primăvară urma să fie luate în ședința de aseară a conducerii clubului.

CSM Adjud 1946, formația de pe locul 2 (cu un joc mai puțin disputat) în Superliga Vrancei va începe pregătirea la 22 ianuarie și a stabilit patru partide de verificare: cu Metalul Buzău, în deplasare, la 27 ianuarie, cu CSM Focșani 2007, pe Milcovul, la 3 februarie, la Târgu Scuiesc cu KSE, la 10 februarie, cu Aerostar Bacău, la 15 februarie și la Roman, cu Juniorul Salcea, la 17 februarie.

Conducerea AJF Vrancea a hotărât ca, dacă vremea permite, campionatul Superligii să fie reluat la 24 februarie.     

Sursa foto: Facebook Victoria Gugești, Facebook CSM Adjud 1946    

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?