Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

UPDATE! Copil electrocutat, în Gara Focșani

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea a fost solicitat în urmă cu puțin timp să intervină în Gara Focșani, unde doi copii sunt în stare de inconștiență, electrocutați.
„Intervenție prim ajutor calificat în municipiul Focșani (Gara Focșani), 2 copii electrocutați, inconștienți. Intervin 2 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani cu 1 autospecială de intervenție și 1 ambulanță SMURD”, a transmis ISU Vrancea.

Vom reveni cu informații.

UPDATE! Potrivit ISU Vrancea, cele două victime sunt conștiente: un copil de 14 ani, electrocutat, cu arsuri gr II-III, a fost preluat de SAJ Vrancea, iar cel de al doilea, în vârstă de 15 ani, cu atac de panică, a fost preluat de SMURD.

Biroul de presă al IPJ Vrancea: „Prin apel 112 a fost sesizat faptul că, în Gara Focșani, un minor de 14 ani s-a electrocutat pe linia de cale ferată. Tânărul electrocutat a fost transportat la spital cu arsuri pe aproximativ 60% din suprafața corpului. Un alt tânăr în stare de soc a fost preluat de SMURD. Polițiștii de la Transporturi Feroviare se află la fața locului urmând a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”.

Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea: „Astăzi la ora 15:50, Dispeceratul SAJ a primit o solicitare în Gara Focșani pentru un pacient posibil electrocutat. La locul solicitării au fost direcționate o ambulanță de tip B și un echipaj SMURD; s-a identificat o victimă de sex masculin în vârstă de 14 ani, conștient, agitat, ce prezenta arsuri prin arc electric pe aproximativ 50-60 % din suprafața corpului. După acordarea îngrijirilor medicale, pacientul a fost transportat la UPU Spital Focșani. S-a mai identificat un alt adolescent ce prezenta atac de panică. Acesta a fost transportat la Unitatea Primiri Urgențe Focșani de către echipajul SMURD”.

Conform reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Focșani, băiatul de 14 ani, din Răstoaca, prezintă „arsură prin electrocuție (arc electric) grad 2, pe aproximativ 45 % suprafață corporală”. Este în sala de operații pentru stabilizare, urmând să fie ulterior transferat la alt spital.

UPDATE! Copilul a fost transferat a doua zi la un spital din București.

Foto cu rol informativ

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?