Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

VIDEO/FOTO! Impact puternic între două autoturisme, la Beciu; o persoană a ajuns la spital

Două autoturisme au fost implicate, în această dimineață, într-un accident rutier produs pe raza localității Beciu, comuna Vârteșcoiu. Accidentul s-a produs la ora 7.50, în urma impactului dintre cele două mașini, o persoană fiind rănită ușor, potrivit IPJ Vrancea. Conform unei postări publicate pe Facebook de  Svsu Pompierii Odobești Vrancea, evenimentul rutier s-a produs în condiții de ceață, burniță, cu un carosabil acoperit de mâzgă sau polei, fenomene meteo care au cauzat deraparea altor două autovehicule care au ajuns în șanț, în timpul intervenției la accidentul rutier.

„Aveți grijă cum conduceți, pe timp de ceață, burniță, cu un carosabil acoperit de mâzgă sau polei!
Prevenția la volan, vă poate salva viața, integritatea fizică, vă poate feri de daune, uneori destul de serioase, ale autovehiculelor dumneavoastră. Astăzi, între orele 08.00 – 10.20, intervenție la un accident rutier, produs în localitatea Virteșcoiu, sat Beciu, între 2 autovehicule, care s-au ciocnit frontal, rezultând și o victimă, persoană rănită la un membru inferior, care a și fost transportată la o unitate medicală, de un echipaj SAJ Vrancea.
Datorită neatenției, a vitezei, alte 2 mașini au derapat, cu pagube minore, în șanțul adiacent drumului, în timpul desfășurării intervenției la accidentul rutier”, a informat Svsu Pompierii Odobești Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?