Ediția: Marți 25 iunie 2024. Nr. 6656
Ediția: Marți 25 iunie 2024. Nr. 6656

Salariații DSP Vrancea continuă protestul: „Lege unitară privind salarizarea! Nu cedăm!”

Zeci de funcționari din cadrul Direcției de Sănătate Publică Vrancea au continuat protestele și în această dimineață, în fața instituției, după trei săptămâni în care revendicările nu le-au fost soluționate. Principala nemulțumire a angajaților este legată de salariile rămase la nivelul din 2018. În același timp, protestatarii cer condiții mai bune de muncă și spun că vor continua protestele până la soluţionarea revendicărilor.
„Nu cedăm!” s-a auzit și astăzi, la DSP Vrancea, și se tot aude, începând din 15 noiembrie, la toate DSP-urile din țară.
Salariații DSP vor o lege unitară privind salarizarea și cer să fie cuprinși, alături de alte ministere și instituții, în Ordonanța de Urgență pentru modificarea și completarea Legii cadru nr 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fondurile publice. Angajații DSP sunt deciși să intre în grevă generală dacă nu li se vor soluționa problemele, după ce, în ultimele săptămâni, au primit doar promisiuni de la autoritățile centrale.

Protestele din Vrancea și din celelalte județe din țară se desfășoară în contextul declarării epidemiei de rujeolă la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?