Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Prefectul Nicușor Halici: Fiecare voluntar este o poveste vie a puterii de a face lumea un loc mai bun

COMUNICAT DE PRESĂ

Ziua Internațională a Voluntariatului
Astăzi celebrăm spiritul altruist al voluntariatului și puterea pe care o are în transformarea pozitivă a lumii noastre. Voluntarii aduc lumină și speranță în viețile celor din jurul lor.
Fiecare persoană implicată în voluntariat este o rază de lumină, contribuind la construirea unui pod între nevoi și soluții, între suferință și speranță. Gesturile lor nobile nu sunt doar acte izolate, ci fundația unei comunități mai puternice și mai unite. Astăzi ne amintim contribuția valoroasă a fiecărui individ care investește timp și resurse pentru a aduce schimbări pozitive în lumea din jur.
Fiecare zi de voluntariat este un pas spre un viitor mai bun, fiecare acțiune este o pietricică care contribuie la construirea unui edificiu solid al bunătății și solidarității. În lumina acestei zile, să ne încurajăm unii pe alții să îmbrățișăm spiritul voluntariatului, să ne implicăm și să fim acel strop de schimbare de care lumea are atâta nevoie.
“Vă îndemn pe fiecare dintre voi să găsiți moduri de a oferi sprijin comunității, de a oferi zâmbete și de a aduce bucurie în inimile celor din jur. Fiecare gest contează și fiecare voluntar este o poveste vie a puterii de a face lumea un loc mai bun.” a declarat Nicușor Halici, prefectul județului Vrancea.
05.12.2023

Sursa text și foto: Instituția Prefectului Județului Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?