GALERIE FOTO: Tir sportiv, Campionatul Național de juniori 3 – Focșănenii, patru medalii de aur, trei de argint și una, de bronz!

0
62

Poligonul de tir din Focșani a găzduit în perioada 1 – 3 decembrie finala Campionatului Național de tir sportiv la juniori 3, proba de pușcă aer comprimat 10 metri la care trăgătorii de la CSM 2007 – CS Unirea Focșani au obținut patru medalii de aur, trei medalii de argint și o medalie de bronz.

La fete, Denisa Săftian s-a clasat pe primul loc și a primit medalia de aur, Anastasia Ioannou a fost a doua, cu medalie de argint, iar Teodora Vrăjitoru s-a clasat a treia și a primit medalia de bronz.

La băieți, Bogdan Popa a încheiat competiția pe locul al doilea și a fost medaliat cu argint.

La echipe, sportivii focșăneni s-au clasat pe primul loc la fete, la băieți, iar la mixt au avut o echipă pe primul loc și o alta, pe locul al doilea.

Echipa de fete – Denisa Săftian, Teodora Vrăjitoru și Theodora Ticu.

Echipa de băieți – Bogdan Popa, Denis Botezatu și Teodor Bălănică.

Echipa mixtă medaliată cu aur – Bogdan Popa, Theodora Ticu, iar echipa mixtă medaliată cu argint – Denis Botezatu și Teodora Vrăjitoru.

Cu excepția Anastasiei Ioannou, legitimată la CSM Focșani 2007 – UNEFS și antrenată de Olimpiu Marin, ceilalți sportivi sunt pregătiți de profesorul Aurel Giurgea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here