Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

GALERIE FOTO: Tir sportiv, Campionatul Național de juniori 3 – Focșănenii, patru medalii de aur, trei de argint și una, de bronz!

Poligonul de tir din Focșani a găzduit în perioada 1 – 3 decembrie finala Campionatului Național de tir sportiv la juniori 3, proba de pușcă aer comprimat 10 metri la care trăgătorii de la CSM 2007 – CS Unirea Focșani au obținut patru medalii de aur, trei medalii de argint și o medalie de bronz.

La fete, Denisa Săftian s-a clasat pe primul loc și a primit medalia de aur, Anastasia Ioannou a fost a doua, cu medalie de argint, iar Teodora Vrăjitoru s-a clasat a treia și a primit medalia de bronz.

La băieți, Bogdan Popa a încheiat competiția pe locul al doilea și a fost medaliat cu argint.

La echipe, sportivii focșăneni s-au clasat pe primul loc la fete, la băieți, iar la mixt au avut o echipă pe primul loc și o alta, pe locul al doilea.

Echipa de fete – Denisa Săftian, Teodora Vrăjitoru și Theodora Ticu.

Echipa de băieți – Bogdan Popa, Denis Botezatu și Teodor Bălănică.

Echipa mixtă medaliată cu aur – Bogdan Popa, Theodora Ticu, iar echipa mixtă medaliată cu argint – Denis Botezatu și Teodora Vrăjitoru.

Cu excepția Anastasiei Ioannou, legitimată la CSM Focșani 2007 – UNEFS și antrenată de Olimpiu Marin, ceilalți sportivi sunt pregătiți de profesorul Aurel Giurgea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?