Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Futsal, Liga 1 – ACS Mausoleul Mărășești încheie cu victorie anul 2023!

  • CS Mausoleul Mărășești – CSM Târgu Mureș 5-2 (3-2)

În Sala Sporturilor din Mărășești, duminică, 3 decembrie, formația locală ACS Mausoleul a disputat ultima partidă oficială a anului 2023 în compania ultimei clasate, CSM Târgu Mureș. Gazdele au câștigat cu 5-2, după ce la pauză era 3-2. Oaspeții au deschis scorul prin Robert Palistan, gazdele au egalat prin Ion Dumitru, au preluat conducerea prin golul lui Fernando Dobre care avea să înscrie și pentru 3-1. În penultimul minut al primei reprize, Attila Ordog a redus din handicap și în pauză s-a intrat cu 3-2. În partea a doua a întâlnirii, ACS Mausoleul a mai înscris de două ori, prin Octavian Cireș și Ion Dumitru și a încheiat partida cu 5-2. Ambele formații și-au mai creat situații din care ar fi putut înscrie, dar portarii s-au opus cu succes prin mingile șutate de atacanți, care au trecut pe lângă porți!

Comentariu de pe site-ul FRF.ro despre meciul de duminică: „Sala Sporturilor din Mărășești a programat duelul dintre nou-promovatele Mausoleul și CSM Târgu Mureș. În ciuda faptului că în vară CSM Târgu Mureș învingea Mausoleul Mărășești în finala Ligii a 2-a, situația celor două echipe e mult diferită. Mausoleul Mărășești și-a câștigat deja statutul de revelație a actualului sezon al Ligii 1 Futsal Fortuna (cinci victorii și un egal în primele 12 etape), în timp ce gruparea din Târgu Mureș e singura din Liga 1 fără punct”.

Merituoasa echipă manageriată de Romeo Drăgan și antrenată de Marius Cosma încheie anul pe locul 6 al clasamentului și va juca în prima etapă din 2024, la 14 ianuarie, tot pe teren propriu, cu CS United Galați, lidera clasamentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?