Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

FOTO! Accident între un camion și o autoutilitară, la Pufești; două persoane rănite

Biroul de presă al IPJ Vrancea: Polițiștii rutieri efectueaza în acest moment cercetarea la fața locului în cazul unui eveniment rutier sesizat prin apel 112. Pe DN2 E85 (comuna Pufesti) a avut loc o coliziune între un camion si o autoutilitară, în urma căreia două persoane au fost rănite usor. Circulația se desfășoară alternativ, pe un singur sens de mers.

ISU Vrancea: Trei echipaje de la Secția de Pompieri Adjud au intervenit cu modulul SMURD (autospecială de descarcerare și ambulanță SMURD) și 1 autospecială de intervenție, la un eveniment rutier produs pe DN2 E85, pe raza localității Pufești, în urma căruia au rezultat două victime rănite. Victimele au fost preluate de două ambulanțe, SMURD și SAJ, și transportate la spital. Nu au fost persoane încarcerate. De asemenea, pompierii militari au asigurat măsurile preventive în zona producerii evenimentului rutier.

SAJ Vrancea: Astăzi la ora 16.19, Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier pe E 85 în localitatea Pufesti, două autovehicule implicate. La solicitare s-au deplasat un echipaj SAJ tip B 2 și un echipaj SMURD. O victimă conștientă, sex masculin, în vârstă de 52 ani, cu traumatism membru inferior, a fost preluată, monitorizată și transportată la Spitalul Județean Focșani, Unitatea de Primiri Urgențe. A doua victimă a fost preluată și transportată la Spitalul Municipal Adjud de către echipajul SMURD.

Sursa foto: ISU Vrancea, SAJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?