Fiscul vinde terenuri și clădiri la preț redus

0
2831

Fiscul vrâncean vinde terenuri, clădiri, mașini de cusut, autoturisme sau aparate foto la o licitație publică organizată joi, 7 decembrie. Licitația cuprinde bunuri mobile și imobile aflate în proprietatea debitorilor care nu și-au achitat obligațiile fiscale datorate. Pe listă se află atât bunuri scoase la vânzare cu prețul de pornire redus cu până la 50%, respectiv un teren agricol situat în comuna Boloteşti, un cuptor gastronomic, un cuptor pizza, o friteuză electrică, un malaxor, dar și bunuri care nu au fost vândute la licitația din luna noiembrie, pentru care prețul de pornire la licitație a fost redus cu 25%.

Este cazul unui ansamblu de bunuri compus din teren şi birouri din Focșani, a unei fânețe la Jitia, dar și a 10 maşini de cusut Brother. Se mai vinde o vie la Slobozia Bradului, precum și un teren la Tâmboești. Lista cu bunurile scoase la licitaţie şi preţurile de pornire poate fi consultată pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală – Direcţia Generală a Finanţelor Publice Galaţi – Valorificarea prin licitaţie a bunurilor sechestrate, la adresa https://static.anaf.ro/static/2/Galati/20231123150227_anunt-internet-07-12-2023.pdf.

Pentru participarea la licitaţie ofertanţii vor depune la sediul AJFP Vrancea, cu cel puţin o zi înainte de data licitaţiei, respectiv 06.12.2023, documentele prevăzute la art. 250 alin (7) din Codul de Procedură Fiscală, cu modificările şi completările ulterioare. Relaţii suplimentare cu privire la bunurile scoase la licitaţie pot fi obţinute atât la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vrancea cât şi telefonic la numărul 0237/236600 interior 167 sau 168.

Dacă există doi sau mai mulţi ofertanţi pentru acelaşi bun, licitaţia începe de la cel mai mare preţ din ofertele de cumpărare scrise. După adjudecarea bunului, adjudecatarul este obligat să plătească preţul, diminuat cu contravaloarea taxei de participare, în lei, în numerar la unitatea teritorială a Trezoreriei Statului, sau prin decontare bancară, în cel mult 5 zile de la data adjudecării”, se arată în anunțul Fiscului vrâncean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here