28 de sancțiuni aplicate de jandarmi în minivacanța din perioada 30 noiembrie – 03 decembrie

0
123

Rezultatele misiunilor desfășurate de jandarmii vrânceni în perioada minivacanței de 1 decembrie – Ziua Națională a României.

În perioada 30 noiembrie – 03 decembrie, jandarmii vrânceni au acționat pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică la manifestările cultural-artistice și religioase ocazionate de sărbătoarea Sfântului Andrei și Ziua Națională a României, precum și la competițiile sportive ce s-au desfășurat atât în Municipiul Focșani, cât și în alte localități din județ.

De asemenea, jandarmii au constituit un pluton de defilare și echipaje auto, care au luat parte la parada militară desfășurată în Municipiul Focşani, alături de celelalte instituții participante la această activitate. În perioada mai sus menționată, jandarmii vrânceni au acţionat zilnic pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, de natură penală sau contravenţională, în mod independent precum şi în sistem integrat şi au intervenit la 4 evenimente semnalate prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112.

Pe parcursul misiunilor desfășurate, au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7.700 lei, astfel: 22 de sancțiuni pentru fapte prevăzute de Legea nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice; 5 sancțiuni pentru fapte prevăzute de Legea nr. 349/2002 pentru prevenirea și combaterea efectelor consumul produselor din tutun; o sancțiune pentru fapte prevăzute de Legea nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive.

Jandarmii montani vrânceni au acționat zilnic pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru informarea și acordarea de sprijin turiștilor aflați pe traseele montane. Pe această cale, le mulțumim tuturor celor care au ales să petreacă această minivacanță în mod responsabil. Rămânem în continuare la datorie pentru îndeplinirea cu responsabilitate a atribuțiilor, asigurând ordinea și liniștea publică, fiind permanent alături de cetățeni, pentru siguranța acestora.

Nu ezitați să ne solicitați sprijinul ori de câte ori aveți nevoie!

Comunicat de presă IJJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here