Programul Distribuție Energie Electrică România în zilele de 30 noiembrie și 1 Decembrie

0
617

INFORMARE DE PRESĂ PRESĂ:

Centrele de Relații cu Utilizatorii ai Distribuție Energie Electrică România vor fi închise în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie

Centrele de Relații cu Utilizatorii ai Distribuție Energie Electrică Romania – DEER nu vor avea program de lucru cu publicul în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie. Activitatea va reveni la programul normal în data de 4 decembrie.

Echipele operative ale DEER rămân mobilizate în tot acest timp, pentru a asigura continuitatea în alimentarea cu energie electrică, dacă va fi necesar.

DEER este cel mai mare operator de distribuție din țară, ce deservește aproape 4 milioane de clienți, în 18 județe ale țării, cu peste 200.000 km de rețele electrice, circa 450 de stații de transformare de înaltă și medie tensiune și peste 30.000 posturi de transformare. În toate zilele de sărbătoare, specialiștii DEER sunt pregătiți permanent să intervină în oricare din aceste locuri, utilizatorul și necesitățile acestuia fiind în centrul atenției companiei noastre.

Eventualele probleme în alimentarea cu energie electrică pot fi semnalate la numerele de telefon prefix județ + 929.

De asemenea, DEER pune la dispoziție TELVERDE. Astfel, pentru zona Transilvania Nord (județele Bihor, Bistrița – Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) numărul este 0800.400.929. Pentru zona Transilvania Sud (județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu) numărul de telefon este 0800.500.929, iar pentru zona Muntenia Nord (județele Brăila, Buzău, Dâmbovița, Galați, Prahova și Vrancea) numărul de telefon este 0800.500.205.

Încurajăm utilizatorii să apeleze și la canalele de comunicare online. Astfel, la adresa https://www.distributie-energie.ro/suport/sesizari-si-reclamatii/, se poate folosi formularul pentru sesizări și reclamații.

Pe site-ul DEER, la secțiunea https://www.distributie-energie.ro/suport/intreruperi-deer/, sunt publicate întreruperile în alimentarea cu energie electrică, atât cele programate, cât și cele accidentale, precum și ziua și ora la care este preconizată finalizarea lucrărilor de realimentare a utilizatorilor.

Le mulțumim utilizatorilor pentru înțelegere!

Biroul de Presă

Distribuție Energie Electrică Romania (DEER)

Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), parte a Grupului Electrica, este cel mai important operator național de distribuție a energiei electrice, care acoperă 18 județe, reprezentând 40,7% din teritoriul României (97.196 kmp). Cu o tradiție de peste 120 de ani, DEER oferă servicii pentru pentru aproape 4 milioane de utilizatori, prin intermediul unei rețele de distribuție a energiei electrice de peste 200.000 km.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here