ULTIMA ORĂ! UPDATE! S-au închis DJ 204N spre Galați și DN 2L între Tișița și Panciu. Ambulanță înzăpezită la Slobozia Bradului

0
4552

UPDATE ora 17.12❗️Circulația a fost reluată pe DN 23 B Măicănești – Ciorăști.

UPDATE ora 13.40❗️Circulația a fost reluată pe DN 2L Tișița – Panciu.

„Începând cu ora 10.35, traficul rutier pe DN 2L, între km. 0 – 8, (Tișița -Panciu) a fost închis”, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea. Totodată, la acest moment este închis și drumul județean DN 23 B Măicănești – Ciorăști.

Polițiștii aflați în filtrul rutier instituit în localitatea Nănești informează conducătorii auto care circulă pe DN 23 despre faptul că traficul rutier a fost închis în județul Galați (DJ204N), a mai informat IPJ Vrancea.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea a anunțat că „un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani acționează pentru degajarea unei ambulanțe SAJ rămasă înzăpezită pe raza comunei Slobozia Bradului. La intervenția de deblocare a ambulanței nu a mai fost nevoie de intervenția pompierilor deoarece ambulanța și-a continuat deplasarea pe alt traseu.” 

„Astăzi, la ora 8.49, Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru o intervenție în localitatea Slobozia Bradului. La solicitare a fost alocat un echipaj SAJ de urgență tip B 2 cu asistent. În timpul deplasării către caz, ambulanța a rămas blocată în zăpadă pentru puțin timp. Echipajul a intervenit cu mijloace proprii și a continuat deplasarea către caz”, a informat Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea.

foto cu rol de prezentare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here