Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

UPDATE! S-au închis DJ 204N spre Galați și DN 2L între Tișița și Panciu. Ambulanță înzăpezită la Slobozia Bradului

UPDATE ora 17.12❗️Circulația a fost reluată pe DN 23 B Măicănești – Ciorăști.

UPDATE ora 13.40❗️Circulația a fost reluată pe DN 2L Tișița – Panciu.

„Începând cu ora 10.35, traficul rutier pe DN 2L, între km. 0 – 8, (Tișița -Panciu) a fost închis”, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea. Totodată, la acest moment este închis și drumul județean DN 23 B Măicănești – Ciorăști.

Polițiștii aflați în filtrul rutier instituit în localitatea Nănești informează conducătorii auto care circulă pe DN 23 despre faptul că traficul rutier a fost închis în județul Galați (DJ204N), a mai informat IPJ Vrancea.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea a anunțat că „un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani acționează pentru degajarea unei ambulanțe SAJ rămasă înzăpezită pe raza comunei Slobozia Bradului. La intervenția de deblocare a ambulanței nu a mai fost nevoie de intervenția pompierilor deoarece ambulanța și-a continuat deplasarea pe alt traseu.” 

„Astăzi, la ora 8.49, Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru o intervenție în localitatea Slobozia Bradului. La solicitare a fost alocat un echipaj SAJ de urgență tip B 2 cu asistent. În timpul deplasării către caz, ambulanța a rămas blocată în zăpadă pentru puțin timp. Echipajul a intervenit cu mijloace proprii și a continuat deplasarea către caz”, a informat Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea.

foto cu rol de prezentare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?