Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

FOTO: ,,Carnavalul Toamnei, Sărbătoare Plină de Culori și Bucurie”, la Grădinița Academia Primilor Pași – Focșani

Într-o zi însorită de toamnă, grădinița noastră s-a transformat într-un veritabil paradis al culorilor și veseliei, în cadrul evenimentului „Carnavalul Toamnei”. Copiii noștri au fost așteptați de toate cadrele didactice cu brațele deschise și zâmbete calde, iar întregul loc s-a umplut de râsete și voie bună. Decorul era desprins parcă dintr-o poveste, cu frunze aurii și ornamente tomnale care îmbrăcau fiecare colț al grădiniței. Copiii s-au costumat în personaje pitorești ale toamnei, de la spiriduși și vânători de frunze până la zâne ale pădurii și personaje din povești. Atmosfera era plină de energie și entuziasm, animată de micile creații umane, adevărate opere de artă în miniatură. Pe parcursul zilei, copiii au participat la diverse activități distractive și educative. Au avut loc ateliere de creație, unde micuții și-au putut pune imaginația la treabă și au confecționat măști, pălării și alte accesorii tomnale.

Momentul cel mai așteptat al zilei a fost parada costumelor, când copiii și-au arătat creațiile și au defilat cu mândrie. Fiecare costumație era unică și plină de creativitate, reflectând pasiunea și bucuria copiilor pentru această sărbătoare a toamnei. La finalul evenimentului, copiii au fost răsplătiți cu diplome și premii simbolice pentru creativitatea și efortul lor. Cu zâmbete largi pe fețe și inimile pline de bucurie, au plecat acasă, dornici să împărtășească experiențele lor minunate cu familiile lor. Carnavalul Toamnei la grădinița noastră a fost nu doar o sărbătoare a culorilor și costumelor, ci și o ocazie minunată de dezvoltare a creativității, imaginației și spiritului de echipă al copiilor noștri. Cu siguranță, această zi va rămâne vie în amintirile lor și mai ales în inimile noastre pentru mult timp de acum înainte.

Cadrele didactice implicate în această frumoasă acțiune sunt: Brăescu Simona, Crăciun Violeta, Rebega Rica, Serea Rădița, Mănăilă Mădălina, Postolache Roxana, Șomitcă Rodica, Baciu Raluca, Postolache Cristina, Coroiu Alina, Giurcă Cristina, Ciobotaru Gina, Muscalu Maricica și Soare Iuliana.

Comunicat de presă

Director, Prof. Pristavu Viorica

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?