A apărut un nou număr al revistei digitale Cuzavoda47

0
182

Un nou număr al revistei digitale Cuzavoda47 a Colegiului Național ,,Al. I. Cuza” a fost publicat miercuri, 1 noiembrie, profesor coordonator Gabriela Obodariu.

Revista și-a deschis paginile și a primit noi redactori, doritori să-și exprime trăirile și să povestească întregii lumi experiențele lor. Subiectul abordat a fost unul care i-a făcut pe autorii articolelor să se gândească retrospectiv la vacanța de vară și să-și raspundă la întrebarea: ,,Cum m-am schimbat în ultimele 3 luni?”

De la articole despre relativitatea timpului, la prezentarea activităților pe care le-au făcut în timpul verii și multe altele, toate pot fi găsite în Nr.17/NOIEMBRIE 2023 de pe https://cuzavoda47.ro/ . Iată titlurile:

Acum ori niciodată- Coman Ioana Lăcrămioara

Schimbarea vine odată cu mine- Buzică Oana-Florentina

Ce este clipa în universul unui adolescent?- Calin Bianca Nicoleta

Un nou capitol- Coman George

Trei luni în cateva clipe- Țandără Sergiu Andrei

Schimbarea recentă- Davidescu Bianca

Trei luni, trei ore și trei minute- Lupu Anna

Tânăr și neliniștit- Simedre Antonela Gabriela

Fapte mici, rezultate remarcabile- Ploscaru Andreea

Pledoarie… la copilărie- Toia Raluca

Ce a reprezentat pentru mine vara lui 2023?- Vatră Elena

Primii pași spre viața de adult- Bratu Teodora Elena

Nimic nu ar fi fost posibil fără redactorii web: Negoiță Alexandra, Hanu Marius, Mortu Alessandra și Vulpe Andreea.

De anul acesta, revista digitală are un alt redactor-șef, Coman Ioana Lăcrămioara care este elevă în clasa a 11-a la filologie și a preluat atribuțiile de redactor-șef dorindu-și să aducă revista în atenția unui public cât mai larg. Este olimpică la limba și literatura română, pasionată de scris și de citit și si-a propus ca proiect o revistă tiparită în care elevii CNAIC să aibă și mai mult spațiu de exprimare, abordând teme actuale, diverse și de mare interes. Proiectul se va derula în următoarele luni, iar în anul următor va fi lansată și varianta tipărită a revistei cuzavoda47 a Colegiului Național „Al. I. Cuza” din Focșani

Comunicat de presă

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here