Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Înscrieri la Festivalul „Stele de gheață” de la Focșani; Mihai Bratosin s-a calificat la un concurs în SUA

Îți place muzica, visezi să ajungi un star și ești pregătit să-ți dovedești talentul? Atunci înscrie-te la cea de-a IV-a ediție a Festivalului de Muzică pentru Copii și Tineret „Stele de gheață”, organizat de Bratosin Events. Ediția din acest an va avea loc în data de 9 decembrie la Ateneul Popular „Maior Ghe. Pastia” din Focșani.

Acest festival este o manifestare cultural-artistică organizată de BRATOSIN EVENTS SRL în parteneriat cu ATENEUL POPULAR, avându-se în vedere participarea unui segment de populaţie care se înscrie în contextul educaţiei pentru artă muzicală şi preţuirea ei şi evidenţierea potenţialului artistic al copiilor talentaţi. Concursul se adresează copiilor și tinerilor din palatele și cluburile copiilor, grădinițe, școli, licee, asociații culturale și școli private din ţară şi tinerilor cu dizabilităţi.

Concurenţii care din diverse motive, justificate, nu pot participa fizic la concurs, vor trimite o filmare ȋn format mp4, cu interpretare live, care va fi publicată pe pagina https://www.facebook.com/Bratosin-Events-2243160646003572/ şi vor fi jurizaţi online. Premiile obţinute vor fi trimise acestora, ulterior, prin curierat.

Concurenții vor completa formularul de ȋnscriere accesȃnd linkul următor: https://www.bratosinevents.ro/formular-festivaluri/ şi apoi vor trimite, până la data de 01.12.2023, copie certificat de naștere/ carte de identitate, copie chitanţă, pozitiv/ negativ). Pentru mai multe relații, luați legătura cu Diana Bratosin, organizatoarea festivalului, la numărul de telefon: 0742606397”, transmit reprezentanții Bratosin Events.

Formularul festivalului poate fi accesat aici: https://www.bratosinevents.ro/formular-festivaluri/.

Link site: https://www.bratosinevents.ro/festivalul-national-de-muzica-pentru-copii-si-tineret-stele-de-gheata-editia-a-iv-a/

Monitorul de Vrancea este partener media în cadrul festivalului.

Mihai Bratosin s-a calificat la un concurs în SUA

Mihai Bratosin, originar din Popești, are 16 ani și este pasionat de muzică. De fapt, adolescentul a transformat această pasiune într-un stil de viață și încă din copilărie a muncit pentru a obține rezultate remarcabile la concursurile și festivalurile muzicale la care a participat. De curând, „Mihai s-a calificat pentru a participa la cel mai mare concurs de talente din lume, World Championships of Performing Arts – WCOPA din Statele Unite ale Americii, secțiunea vocal. Mihai cântă de la vârsta de aproape 4 ani și este pregătit de doamna profesor Aurelia Vaida. A participat la numeroase concursuri naționale și internaționale, unde a obținut mereu Grand-prix-uri. Cele mai reprezentative apariții TV au fost Next Star și Românii au talent, cu momente de familie. Mihai dorește să persevereze în muzică și să ajungă un mare artist”, spune Diana Bratosin, mama lui Mihai.

Concursul se va desfășura în perioada 28 iunie – 6 iulie 2024 în California, iar până atunci Mihai Bratosin va trebui să găsească sponsori pentru a-l ajuta cu deplasarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?