Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Fotbal feminin, Liga a 2-a – A cincea a fost cu succes

  • Colegiul Național Nicu Gane Fălticeni – ACS Estera Țifești 1-3 (1-2)

Estera Țifești, cu mari probleme de lot provocate de accidentări, a avut un început de campionat greu în Liga a 2-a, în care a promovat la finalul sezonului 2022-2023. Trecuseră patru etape cu tot atâtea jocuri pierdute și, de afară privind lucrurile, nu se întrevedeau vremuri mai bune pentru junioarele antrenate de profesorul Paul Cioran. Lucrurile erau îngreunate și de faptul că pentru meciul din etapa a cincea, de la Fălticeni, echipa era lipsită de Cernat, Lăluciu, Ismană, Bărbunțoiu și Bîrsă. Jumătate dintre titularele obișnuite!

Pe teren, duminică, 15 octombrie, jucătoarele de la Estera au arătat, însă, ca o echipă care știe ce vrea, au făcut un joc foarte bun și au câștigat primul lor meci în Liga a 2-a! În prima repriză, oaspetele au înscris de două ori, prin Georgiana Istrate cu o lovitură de cap și din lovitură de la 11 metri prin Andreea Onea. În pauză s-a intrat cu 1-2 pentru că gazdele au redus din handicap în urma unei lovituri de colț. La reluare, gazdele au dominat, nu au reușit să egaleze, iar cu zece minute înainte de terminarea jocului, Andreea Onea a făcut dubla și a securizat victoria echipei sale!

Din comentariul de după meci postat pe pagina de facebook a ACS Estera de profesorul Paul Cioran:Sperăm ca aceste trei puncte să fie începutul unei serii de rezultate pozitive care să ne ridice de pe ultimele poziții ale clasamentului. Sâmbătă vom avea un meci extrem de dificil pe teren propriu contra uneia dintre fruntașele seriei, Vasas Odorheiu Secuiesc (echipă retrasă anul trecut din Liga 1 din cauza neîndeplinirii condițiilor de participare). Felicitări, fetelor pentru victoria obținută!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?