Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

”Oportunități Erasmus pentru tineri”, în Focșani

Asociația RaConium din Focșani organizează sâmbătă, 14 octombrie 2023, Conferința ”Oportunități Erasmus pentru tineri”, în scopul de a sprijini implicarea responsabilă a acestora în procesul de dezvoltare urbană sustenabilă și inclusivă.

În cadrul acestui eveniment, desfășurat în sala mare a Ateneului Popular ”Maior Gh. Pastia”, toți tinerii interesați sunt invitați să descopere atât universul programului Erasmus+ cât și al Corpului European de Solidaritate, astfel încât să devină parte activă a schimbării sociale prin activități de voluntariat la nivel național și european.

Cu acest prilej, tineri pasionați vă vor împărtăși din experiența acumulată în urma participării la programele educaționale oferite de către Uniunea Europeană și vă vor dezvălui modul în care acestea oferă oportunitatea de schimbare radicală a cursului vieții fiecăruia deoarece, în cadrul schimburilor de experiență cu tineri din toată Europa, oferă ocazia de a cunoaște culturi diverse, de a învăța limbi străine și de a dezvolta aptitudini esențiale pentru viitorul profesional.

Ne bucurăm să avem alături de noi organizații precum Asociația Creative Plus, Consiliul Județean al Elevilor Vrancea și grupul informal reprezentat de Andreea Osman, care susțin și promovează astfel de inițiative.

Mulțumim pentru sprijin Colegiului Național ”Alexandru Ioan Cuza” Focșani și gazdei evenimentului, Ateneul Popular ”Maior Gh. Pastia”.

Vă așteptăm cu entuziasm pentru a împărtăși împreună această experiență unică!

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?