Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Popești. 10 milioane de lei pentru reabilitarea unor drumuri locale

Primăria Popești va implementa un proiect ce vizează reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere locale în valoare de 10 milioane de lei. Contractul de finanțare a fost semnat de primarul Nicolae Ciocănel în prezența Ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Ioan Veștea.

Este vorba de obiectivul de investiții „Modernizare infrastructură rutieră în comuna Popești, județul Vrancea“, obiectiv finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, prin intermediul căruia vor fi modernizați 11 kilometri de drumuri.

Beneficiarii proiectului sunt locuitorii satelor Popești și Terchești. Valoarea totală a investiției este de 31.670.862,20 lei, din care a fost alocată suma de 10 milioane de lei. „Am depus eforturi susținute pentru a aduce această finanțare în comuna Popești. Este esențial să înțelegem importanța vitală a infrastructurii rutiere în comunitățile noastre. Drumurile moderne aduc cu sine nu doar siguranță, ci și economii de timp semnificative, stimulând în același timp dezvoltarea economică și asigurându-ne că serviciile esențiale sunt mai ușor accesibile pentru toți cetățenii. Îl felicit pe primarul Nicolae Ciocănel pentru angajamentul și dedicarea față de comunitate și sunt convins că, prin colaborarea noastră strânsă, vom obține rezultate remarcabile în beneficiul locuitorilor comunei Popești“, a declarat prefectul județului, Nicușor Halici, președintele PSD Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?