ULTIMA ORĂ! UPDATE! Tânără găsită moartă într-o mașină, în Focșani

0
36157

SAJ Vrancea: La ora 15.08, Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru o persoană inconștientă, găsită într-o mașină în Focșani. La solicitare s-a deplasat un echipaj SAJ de urgență tip C2 cu medic și a identificat o persoană de sex feminin în vârstă de 32 ani, decedată, fără indicație de resuscitare. Cazul a fost preluat de  echipa medico-legală.

IPJ Vrancea: În acest moment, polițiștii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Focșani desfășoară cercetări la fața locului cu privire la un caz de deces, sesizat astăzi, 25.09.2023, ora 15.05, prin apel 112. Din primele verificări efectuate rezultă că apelantul, un bărbat din municipiul Focșani, a găsit-o pe soția sa, în vârstă de 32 ani, decedată, pe bancheta din spate a autoturismului personal, parcat pe o stradă din municipiu. Cadavrul, care nu prezenta urme vizibile de violență, a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Vrancea, in vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă.

N.R. Conform unor surse, femeia găsită într-o mașină, în zona Mausoleului din Sud, era mama a patru copii. Ea avusese un salon de cosmetică și o curățătorie în Focșani. Tânăra a fost dată dispărută de soț, duminică dimineață.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here