Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Bărbatul din Dumitrești, carbonizat în explozia de la Călimănești, va fi înmormântat în Focșani

Florin Bocu, bărbatul care a murit carbonizat în noaptea de 20 spre 21 septembrie, în incendiul produs la magistrala de gaz de la Călimănești va fi înmormântat duminică, la Cimitirul Sudic din Focșani. Florin Bocu avea 37 de ani, era născut în satul Motnău, comuna Dumitrești și în prezent locuia în Focșani.

Fratele lui, George Bocu, ne-a povestit cu lacrimi în ochi că a ridicat de la morgă trupul fratelui său, Florin. În acest moment trupul neînsuflețit este depus la capela Bisericii „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Focșani (vizavi de fostul Dogan). Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Florin Bocu va rămâne la capelă până duminică, în jurul orelor 12.00, când va fi condus pe ultimul drum către Cimitirul Sudic Vâlcele din Focșani.

George ne-a mai spus că fratele lui, Florin, lucra pe cisterna de pe șantierul de la Călimănești, iar în urma deflagrației produse la conducta de gaz, acesta a fost pur și simplu carbonizat în cabina mașinii. Durerea și suferința pricinuită de trecerea în neființă a fratelui său este nemărginită. A lăsat în urmă doi copii, o soție îndurerată și doi părinți distruși de durere, pe Tudorel și Gina Bocu.

Cei care vor să își ia rămas bun de la Florin Bocu – cel pe care l-au cunoscut, l-au prețuit și l-au iubit, o pot face, așadar, aducându-i o floare și un omagiu la Biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Focșani.

„Suntem distruși de această nenorocire care s-a abătut în familia noastră! Florin era cel care ne ținea tot timpul antrenați și care de fiecare dată când ne întâlneam la casa părintească era mereu cu zâmbetul pe buze, responsabil cu voia bună. Dragul meu frate, cuvintele nu vor putea vreodată să exprime sentimentele pe care noi, cei din familie, le-am avut și le vom avea pentru tine! Te vom iubi așa cum am făcut-o de fiecare dată și vei rămâne în inimile noastre, așa cum ai fost întotdeauna, deschis, prietenos, iubitor și un familist convins!” este mesajul îndurerat al lui George, fratele lui Florin Bocu.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndurerate!
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?