Tânăr de doar 30 de ani din Cârligele, mort în explozia de la Călimănești

0
24808

Unul dintre cei patru muncitori care au murit noaptea trecută, în explozia de la Călimănești, este Marius Chiriac, un tânăr din comuna Cârligele, care împlinise de curând 30 de ani.
Vestea că Marius este unul dintre cei care și-au găsit sfârșitul în groaznicul incendiu de la Călimănești a cutremurat întreaga comunitate din Cârligele. La doar 30 de ani împliniți pe 3 septembrie, Marius tocmai ce făcuse nunta cu o zi înainte, pe 2 septembrie. Nenorocirea a făcut ca el și soția sa, Mădălina, să nu mai apuce să se bucure așa cum se cuvine de acest eveniment fericit din viața lor. Prezent la datorie, de serviciu în schimbul de noapte pe șantierul Autostrăzii A7, el nu a avut nicio șansă în momentul exploziei produse la conducta de gaz.

La scurt timp după aflarea cumplitei vești că Marius Chiriac nu mai e, zeci de mesaje ale prietenilor și celor care îl cunoșteau au fost postate pe pagina sa de Facebook:

„Este cea mai cruntă durere pentru familie și apropiați! Sincere condoleanțe familiei și multă putere să poată trece peste acest tragic eveniment!”

„Nu te vom uita niciodată Marius Chiriac ,drum lin printre îngeri!”

„Dumnezeu a avut nevoie de tine prea devreme, Marius Chiriac !… Nu am cuvinte…”

„A fost un om minunat și va rămâne mereu în sufletele noastre. Dumnezeu să vă dea putere și sa va ofere mângâiere în acest moment dureros!”

„Dumnezeu să-l ierte! Drum lin spre îngeri, copil nevinovat! Condoleanțe și putere familiei, să poată trece peste această durere imensă!”

Un mesaj extrem de emoționant, din care aflăm că Marius urma să devină tată, soția sa fiind însărcinată, a fost postat pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Cârligele:

„Dumnezeu să te ierte, Marius!!!
Întreaga comunitate din comuna Cârligele este șocată de ceea ce ți s-a putut întâmpla.
Marius Chiriac, fiul de doar 30 de ani al colegului nostru, Săndel Chiriac, a plecat dintre noi, mult prea devreme, în urma exploziei care a avut loc azi noapte la Călimănești.
Dacă acum mai puțin de 3 săptămâni am petrecut cu toții la nunta ta cu Mădălina, acum suntem cu inimile în doliu și refuzăm să acceptăm că ai avut parte de o soartă atât de crudă! Că nu o să mai poți să îți ții în brațe copilul nenăscut încă și să te împlinești ca soț și tată!

Întregul colectiv din Primăria Cârligele și întreaga comunitate locală este alături de familia greu încercată.
Bunul Dumnezeu cu mare milă să vă întărească pentru a putea trece peste această tragedie!”

Scriul cu trupul neînsuflețit al lui Marius Chiriac a fost depus la biserica din comuna Cârligele,  aflăm din postările celor apropiați tânărului.  Înmormântarea va avea loc duminică, 24 septembrie, ora 12.00, când Marius Chiriac va fi condus pe ultimul drum de familie, prieteni, toți cei care l-au cunoscut și prețuit, dar și de cei, mulți, care au fost impresionați de destinul lui tragic și vor să-i aducă un ultim omagiu. „Orice gând bun este bine venit și toate rugăciunile să se îndrepte spre familia îndurerată. Dumnezeu să îl aibă în pază!”

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndurerate!
Dumnezeu să îl odihnească în pace!

sursă foto: Facebook, postări publice

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here