Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Primăria Focșani organizează concurs pentru postul de manager la Ateneul Popular

Primăria Focșani organizează concurs pentru ocuparea postului de manager la la Ateneul Popular „Maior Gh. Pastia”. Este un concurs de proiecte de management programat pentru începutul lunii octombrie. Municipalitatea a încercat de anul trecut să ocupe postul al cărui interimat este asigurat de profesorul Marius Ionuț Drilia. Salariul este însă considerat prea mic pentru o funcție de conducere, ceea ce a îndepărtat potențialii candidați.

Criteriiile impuse candidaților care vor să ocupe această funcție sunt destul de restrictive. Profilul de manager la Ateneul Popular include obligatoriu să fie absolvent de studii superioare, respectiv studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental – Științe umaniste și arte, sau ramura de știință – Științe economice sau ramura de știință – Științe juridice precum și o experiență de minim 3 ani în specialitatea studiilor menționate mai sus dar și o experienţă în domeniul activității manageriale de minimum 1 an sau specializări în domeniul managementului.           „Proiectul de management, întocmit în baza legii române, cu respectarea prevederilor din actele normative indicate în bibliografie, trebuie să conțină soluții concrete în vederea funcționării și dezvoltării instituției pentru care se organizează concursul de proiecte de management, începând cu anul 2023 pe o perioadă de 5 (cinci) ani, pe baza sarcinilor formulate de autoritate”, se arată în anunțul Primăriei Focșani.

Data limită pentru depunerea proiectelor de management și a dosarelor de concurs este 29 septembrie. Selecția dosarelor va fi realizată până la data de 4 octombrie. Prima etapă a concursului, analiza proiectelor de management, va fi realizată în perioada 5-12 octombrie. Rezultatele primei etape trebuie afișate în termen de 24 de ore iar în perioada 16-19 octombrie este programată susţinerea proiectelor de management în cadrul interviului – a doua etapă. Rezultatele concursului trebuie anunțate în termen de 24 de ore, iar candidații nemulțumiți pot depune contestații în termen de 2 zile lucrătoare de la data aducerii la cunoștință a notei obținute. Ulterior, în termen de 24 de ore de la expirarea termenului în care pot fi depuse contestaţii sau, după caz, de la data soluţionării acestora, vor fi prezentate rezultatele finale ale concursului, lista nominală a candidaţilor şi alte informaţii de interes public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?