Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

UPDATE! VIDEO/FOTO! Bărbat înecat la Ciușlea, căutat de scafandri din trei județe

Un bărbat, posibil înecat în lacul Ciușlea, este căutat la această oră de scafandri din trei județe: Vrancea, Bacău și Neamț. Potrivit surselor noastre, bărbatul ar fi plecat la pescuit marți și nu a mai revenit la domiciliu. Pompierii vrânceni au precizat faptul că ieri, în jurul orei 19:00, o persoană a sunat la 112 semnalând faptul că în apropierea lacului Ciușlea ,,este o mașină cu scule de pescuit, însă nu a văzut nicio mișcare”. Imediat, spre locul indicat a plecat un echipaj care a efectuat activități de ,,supraveghere și căutare până în jurul orei 21:00″.

Având în vedere faptul că Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vrancea are un singur scafandru și nu este suficient pentru formarea echipei complete de intervenție în mediul acvatic, ,,căutările bărbatului dispărut au fost reluate în această dimineață”, pompierii vrânceni primind sprijin din județele alăturate. La această oră, ,,intervin un scafandru de la ISU Vrancea, un scafandru de la ISU Bacău și doi scafandri de la ISU Neamț”.
Pe surse am aflat că ar fi vorba de un fost polițist, pensionar, în vârstă de 61 de ani.

UPDATE! Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vrancea a anunțat în urmă cu puțin timp  că bărbatul a fost găsit, din păcate, decedat. „Persoana a fost găsită, prezintă semne incompatibile cu viața”, a anunțat ISU Vrancea.

Serviciul de Ambulanță Județean a precizat că „astăzi la ora 15:59, dispeceratul SAJ a primit o solicitare la Barajul Ciușlea pentru o persoană găsită înecată în râul Siret. La solicitare a fost trimisă o ambulanță de tip B. Ajuns la caz, echipajul a găsit o persoană fără funcții vitale. Cazul rămâne în atenția colegilor de la criminalistică”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?