Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

VIDEO: Reabilitarea clădirilor din Crângul Petrești se apropie de final

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a anunțat că lucrările de reabilitare a complexului de clădiri din Crângul Petrești, unde va fi amenajat un centru comunitar de servicii pentru copiii cu dizabilități, se apropie de final. Cătălin Toma a mers ieri pe șantier pentru a vedea care este stadiul lucrărilor. „În Crângul Petrești, vom finaliza reabilitarea unui imobil destinat copiilor și tinerilor cu nevoi speciale și cu dizabilități. După ani de zile în care fostul Complex Căprioara a fost lăsat în paragină, a venit timpul să-l punem în valoare și să-l modernizăm la standarde europene“, a spus președintele Cătălin Toma.

Consiliul Județean Vrancea implementează proiectele:

– Reabilitare energetică și lucrări conexe Centru DGASPC, Petrești, comuna Vînători – valoare 17 milioane lei

– Amenajarea centrului comunitar pentru copii cu dizabilități – valoare 6 milioane lei

Ambele proiecte sunt finanțate din fonduri europene prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, după cum se arată într-o postare pe pagina de facebook a administrației județene.

„Prin proiect se dorește realizarea unui centru complex de servicii de recuperare pentru copiii cu dizabilități, care asigură capacitatea necesară, datorită numărului tot mai mare al copiilor cu dizabilități din județul Vrancea. Implementarea proiectului va conduce la îmbunătățirea calității serviciilor oferite persoanelor cu dizabilități și aplicarea standardelor de calitate în vigoare, recunoscute și acceptate la nivel european. Implementarea acestui proiect va permite desfășurarea activităților în condiții adecvate, va crește confortul persoanelor cu dizabilități care beneficiază de găzduire și îngrijire în cadrul centrului, creșterea șanselor de recuperare a beneficiarilor“, se arată în descrierea pe scurt a investiției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?