Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Odobeștenii care doresc locuințe sociale trebuie să-și actualizeze dosarele

Primăria Odobești le solicită celor care doresc o locuință socială să-și actualizeze dosarele depuse pentru acordarea unei astfel de locuințe. „Cei care nu și-au actualizat dosarele pentru locuințele sociale sunt rugați să vină la Primăria Odobești pentru a rămâne înscriși pe liste. Atenție! Sunt dosare care nu conțin număr de telefon sau nu mai este valabil, iar în aceste cazuri angajații Primăriei nu au cum să ia legătura cu titularii“, se arată într-un anunț al Primăriei Odobești.

Recent, primarul Daniel Nicolaș a anunțat că în toamna acestui an, Primăria Odobești va da în folosință în cartierul Unirea, cele 96 de locuințe sociale. Darea în folosință va avea loc după realizarea branșamentului la gaze și sistematizarea verticală. „În toamna acestui an, Primăria Odobești va da în folosintă viitorilor locatari în cartierul Unirea cele 96 de locuințe sociale, după branșamentul la gaze și sistematizarea verticală. Toți cei care au depuse dosare pentru locuințele sociale, au obligația de a le reactualiza în termen de 14 zile. Actele necesare sunt: copia actului de identitate și adeverința de salariat/venit“, a anunțat primarul Daniel Nicolaș.

Primăria Odobești mai are în derulare construirea a patru blocuri în Cartierul Sturza, în cadrul proiectului „Construire ansamblu de locuințe sociale D+P+2E+M (60 UL), cartier M. Sturza, str. Dimitrie Constantinescu, oraș Odobești, județul rancea”- rest de executat. Valoarea investiției este de 6,6 milioane de lei, iar finanțarea este asigurată de Agenția Națională a Locuinței (ANL). În cadrul acestui proiect vor fi construite 4 blocuri cu regim de înălțime D+P+2E+M, fiecare dintre acestea având câte 15 locuințe.

Vă reamintim că Primăria Odobești derulează un amplu proiect de construire de locuințe. „Primăria Odobești a aplicat la toate programele de construcție de locuințe existente la nivelul guvernului. Astfel, până în prezent, au fost construite 28 de blocuri cu 474 de unități locative“, a mai precizat primarul orașului Odobești, Daniel Nicolaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?