Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

FOTO! Analize medicale gratuite, în Laboratorul Excel din Focșani

 

Ați aflat? În baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist, beneficiați de recoltarea analizelor medicale gratuite în Laboratorul Excel din Focșani. Persoanele se pot adresa laboratorului fără o programare prealabilă, iar de aceste analize medicale gratuite beneficiază toate categoriile de vârstă.

Laboratorul Excel vă așteaptă împreună cu biletul de trimitere eliberat de către medicul de familie sau de către medicul specialist pentru recoltarea analizelor medicale gratuite! Analizele se efectuează tuturor asiguraților, indiferent de Casa de Asigurări de Sănătate cu care se află în relație contractuală medicul trimițător.

Acoperim toate specialitățile medicale. Chimiștii și biologii laboratorului au mai multe specialități confirmate prin Ordinul Ministerului Sănătății, vorbim despre: Hematologie, Biochimie Medicală, Imunologie și Microbiologie Medicală‟, spune Camelia Nica, biolog principal în cadrul Laboratorului Excel. De curând, echipei medicale i s-a alăturat dr. Răzvan Munteanu, medic specialist de laborator, absolvent al Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade‟ din Târgu Mureș.

Analize medicale gratuite pe tot parcursul anului

Persoanele care se prezintă la Laboratorul Excel pentru recoltarea analizelor medicale gratuite trebuie să aibă biletul de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist, cardul de sănătate – sau o adeverință de la Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Vrancea (în cazul persoanelor care nu au card de sănătate) și cartea de identitate. Minorii trebuie să vină însoțiți de unul dintre părinți, turore sau reprezentantul legal. Persoanele interesate se pot adresa Laboratorului Excel pe tot parcursul anului pentru aceste analize medicale gratuite.

Vă așteptăm cu o echipă bine pregătită, cu oameni profesioniști și empatici, într-un laborator modern. Programul de recoltare a analizelor medicale este de luni până vineri, în intervalul orar 07:30-15:30. Punctul de recoltare este în Hiperclinica DentExcel Focșani, situată pe strada Constituției nr. 36, iar mai multe informații puteți afla sunând la numărul de telefon: 0337408083.

Pentru consultanță privind analizele medicale, dar și pentru alte informații, vă așteptăm la Laboratorul Excel din str. Constituției nr. 4, de luni până vineri, în intervalul orar 07:30-21:30‟, mai adaugă Camelia Nica.

Inaugurat în 2021, Laboratorul Excel din strada Constituției nr. 4 este atestat RENAR și apaține Hiperclinicii DentExcel din Focșani, a medicului Mihai Nedelcu.

Program recoltare analize medicale: LUNI-VINERI: 07:30-15:30

Punct recoltare analize medicale: Hiperclinica DentExcel,

str. Constituției nr. 36, Focșani

Contact: 0237/224 737 sau 0337408083

Sănătatea are prioritate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?