Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

GALERIE FOTO: Șah – Adelin Ștefan Dăscălescu, un talent în continuă afirmare!

 

  • Sportivul este pregătit de Mihai Strîmbu, antrenorul care l-a format pe valorosul șahist Cătălin Lucian Pătrașcu, fost jucător la CSM Focșani 2007, acum legitimat la CS Universitar de șah București, participant la două campionate mondiale de juniori

În a doua parte a lunii iunie şi pe parcursul lunii iulie din acest an, şahistul  vrâncean Adelin-Ştefan Dăscălescu de la CSM Focşani 2007, elevul lui Mihai  Strîmbu, în afara succesului deosebit de la Openul de şah clasic Minerva Târgu  Ocna prezentat în presă săptămâna trecută, a mai participat la alte câteva  concursuri cu rezultate meritorii dintre care menţionăm: Festivalul Internaţional Fisca 2023, Festivalul de Șah Pro Logos Galaţi şi Cupa Cuza Vodă Huşi.

La Festivalul Internaţional Fisca 2023, organizat şi condus de consacratul şi prestigiosul organizator internaţional Mariana Ioniţă, Adelin a ocupat locul al III-lea la categoria de vârstă U14, la doar o jumătate de punct de câştigător, piteşteanul Mihai-Teodor Panaite.

La Festivalul de Șah Pro Logos Galaţi, ediţia a IX-a, organizat de ACS Smart Galaţi, cu o remarcablă contribuţie a lui Lucian Gâlea şi desfăşurat la hotelul IBIS STAR şahistul vrâncean a obţinut locul al II-lea la Civ 1550.

La Cupa Cuza Vodă Huşi, ediţia a II-a, concurs organizat de Clubul de Şah Gambit Huşi, coordonat de Cornel Marius Ursan, finanţat de UAT Municipiul Huşi şi desfăşurat la Colegiul Naţional „Cuza Vodă” Huşi, concitadinul nostru a obţinut locul I Civ U 1800.

De reţinut că toate aceste trei concursuri au fost omologate atât la Federaţia  Română de Şah cât şi la Federaţia Internaţională de şah.

Îi felicităm din tot sufletul atât pe sârguinciosul junior în care ne punem  mari speranţe cât şi pe neobositul său antrenor Mihai Strîmbu, doi oameni cu care ne putem mândri pe deplin justificat. Şi pentru că Adelin acum a luat o  binemeritată vacanţă  îi urăm distracţie plăcută, după care îl aşteptăm să revină cu forţe proaspete.

Anton  SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?