Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

S-au publicat REZULTATELE admiterii la liceu după repartizarea computerizată!

Astăzi, la ora 12⁰⁰, pe site-ul admitere.edu.ro și la avizierele liceelor au fost publicate rezultatele admiterii la liceu a absolvenților de clasa a VIII-a. Rezultatele repartizării în licee pot fi văzute introducând codul pe care fiecare elev l-a primit de la școală. Elevii pot verifica listele cu repartizarea pe fiecare județ în parte, precum și lista locurilor care au rămas libere.
Admiterea la liceu s-a făcut pentru prima dată în 20 de ani doar pe baza mediei obținute de elev la Evaluarea Națională, potrivit edupedu.ro.

 

Repartizările pentru județul Vrancea – prima etapă, pot fi văzute accesând acest LINK!

Ierarhia pentru admiterea la liceu a fost publicată de Ministerul Educației miercuri seară, 5 iulie, după ce marți a publicat o variantă greșită a acesteia. Pentru prima dată această ierarhie nu mai conține media de admitere formată din media de la Evaluarea națională și media claselor V-VIII, ci o serie de cinci coloane cu media de la Evaluarea Națională și 4 criterii de departajare – media la Limba română, media la Matematică, media la Limba maternă și media de absolvire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?