Ediția: Vineri 7 iunie 2024. Nr. 6644
Ediția: Vineri 7 iunie 2024. Nr. 6644

Fotbal copii – CS Covaci Junior Focșani are doi jucători monitorizați de CS Dinamo București!

 

  • Mihai Zontea și Dragoș Zbîrciog sunt în pregătiri cu grupa antrenorului Cosmin Mihai

CS Covaci Junior, manageriat de fostul talentat fotbalist al Focșaniului, Marian Covaci, a făcut în ultima vreme câteva promovări ale jucătorilor pe care îi formează către cluburi mult mai puternice, cu posibilități mai mari pentru punerea în valoare a calităților micilor aspiranți la fotbalul mare. De curând, Mihai Zontea și Dragoș Zbîrciog, ambii născuți în 2010, inițiați în fotbal la CS Covaci Junior, au atras atenția CS Dinamo București care și-a propus să-i monitorizeze prin observație directă. Adică luându-i în pregătire cu jucătorii lui Dinamo, cu grupa antrenorului Cosmin Mihai, urmând ca, dacă vor dovedi că au calitățile urmărite de de club, să-i transfere.

Aceasta s-a întâmplat după ce David Călin, format la Covaci Junior, a fost transferat la Academia Hagi, iar David Vlădoiu, Sebastian Călin și Denis Graur au fost dați definitiv la CSM Focșani 2007.

Acesta este scopul meu principal – copiii să ajungă la echipe importante și să fie din ce în ce mai buni. Niciodată nu am pus preț pe rezultate, așa cum fac multe echipe din țară. Pentru mine esențial este ca fiecare copil în parte să evolueze, să-și atingă nivelul potențialului. Sunt la clubul nostru o mulțime de copii talentați care pot face pasul către cluburi puternice. Așa cum îi cunosc, vor face cu siguranță acest pas, așa cum este și cazul lui Mihai Zontea și Dragoș Zbîrciog”, mi-a declarat antrenorul și managerul Marian Covaci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?