Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Licitație pentru cabinetul stomatologic de la Dispensarul din Sud

Direcția de Asistență Socială Focșani vrea să scoată la licitație spațiul unde va funcționa un cabinet stomatologic în incinta Dispensarului medical din Sud. Procedura pentru derularea licitației și desemnarea consilierilor locali care vor face parte din comisia de evaluare a ofertelor a fost discutată și aprobată în ședința ordinară de joi a Consiliului Local Focșani. Proiectul stabilește caietul de sarcini, documentațiile de atribuire și contractul cadru de închiriere, realizate conform prevederilor Codului Administrativ. Prețul minim la închirieri, care este și prețul de pornire al licitației, este de 17 lei/metru pătrat însă valoarea finală va fi stabilită pe baza ofertei câștigătorului licitației. De asemenea, garanția de participare la licitație este de 1280 lei, adică contravaloarea a minim două chirii pentru imobil.

Licitația pentru cabinetul stomatologic va fi cu ofertă în plic închis. Conform procedurii, ședința de deschidere a plicurilor va fi publică, însă analizarea ofertelor va fi realizată doar de către membrii Comisiei de evaluare, pe baza criteriilor de valabilitate. Pentru prima licitație se va considera că procedura  este valabilă dacă au fost depuse cel puțin două oferte valabile. Dacă nu a fost respectată această condiție și trebuie organizată o nouă licitație, se va considera că procedura este îndeplinită dacă a fost depusă cel puțin o ofertă valabilă.

Cea mai mare pondere la evaluarea ofertelor o va reprezenta nivelul chiriei, cu 40 de puncte. Urmează capacitatea economico-financiară a ofertanților, cu o pondere de 30% dacă resursele financiare pentru realizarea investiției depășesc 5000 euro.  Celelalte criterii suunt protecția mediului înconjurător (trebuie să prezinte o declarație privind respectarea obligațiilor în domeniul protecției mediului) precum și condițiile specifice impuse de natura bunului închiriat (trebuie prezentată autorizația de liberă practică a medicului, respectiv certificatul constatator de la Registrul Comerțului).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?