Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Finalizarea proiectului „Dezvoltarea societăţii S.C. OLIPS 2003 S.R.L.”

Anunț de presă

Data 24 Iunie 2023

Finalizarea proiectului „Dezvoltarea societăţii S.C. OLIPS 2003 S.R.L.”

OLIPS 2003 S.R.L., cu sediul în Municipiul Focşani, strada Dionysos, nr. 5-7, județul Vrancea, în calitate de Beneficiar, anunță finalizarea proiectului cu titlul Dezvoltarea societăţii S.C. OLIPS 2003 S.R.L., cod SMIS 131924, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1 A: ,,Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Obiectivul general al proiectului este consolidarea poziţiei pe piaţă a firmei S.C. OLIPS 2003 S.R.L prin diversificarea activităţii firmei, concomitent cu un proces de producţie nou. Creşterea productivităţii societăţii se va asigura prin dezvoltarea pe verticală a activităţii, respectiv diversificarea activităţii firmei prin realizarea unei noi activităţi, respectiv producerea de mobilă pentru birouri şi magazine. Datorită noii investiţii se vor realiza produse calitative, la un preţ de vânzare accesibil tuturor clienţilor, în conformitate cu cele mai înalte standarde.

Proiectul de faţă reprezintă o investiţie de resurse umane şi financiare, pe o perioadă determinată, menită să răspundă unei nevoi reale şi să conducă la realizarea obiectivului general propus.

Rezultatele proiectului:

1. Dezvoltarea societății prin depunerea unui proiect de investiții ce vizează achiziția de echipamente și crearea a 5 noi locuri de muncă până la sfârșitul anului fiscal ulterior celui în care se va finaliza implementarea proiectului, cu menținerea celor existente aferente bilanțului din anul 2018.

2. Promovarea proiectului, prin anunțuri de presă și autocolante în conformitate cu Manualul de Identitate Vizuală pentru Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020.

În cadrul programului s-au achiziționat următoarele echipamente specifice fabricării de mobilă pentru birouri și magazine: rastel semi-automat pentru încărcare PAL – 1 buc; circular de formatizare în pachet – 1 buc; mașină automată de aplicat pe cant drept – 1 buc; mașină de aplicat pe cant curb – 1 buc; centru pentru prelucrare cu comandă numerică – 1 buc; compresor cu șurub – 1 buc; instalație de exhaustare – 3 buc; aspirator praf și rumeguș – 1 buc; software-ul CAD/CAM – 1 buc.

Valoarea totală a proiectului este de 1.459.807,51 lei, din care valoarea sumei nerambursabile din Fondul European de Dezvoltare Regională este de 798.137,76 lei.

Impactul investiției la nivelul localității/regiunii:

Prin activităţile propuse, proiectul răspunde obiectivelor strategice la nivel judeţean care constau în sprijinirea activităţilor industriale de interes local, cu respectarea principiilor dezvoltării durabile. La nivel de companie, Strategia de marketing integrează această investiţie într-un program complet de dezvoltare investiţional, cu respectarea principiilor de dezvoltare durabilă şi egalitate de şanse. Rezultatele preconizate a se realiza urmare a implementării proiectului, se concentrează pe investiţii şi servicii colective, care sunt necesare în vederea creşterii competitivităţii pe termen lung şi crearea de noi locuri de muncă.

Informaţii suplimentare se pot obţine la:

Nume persoană de contact: Raluca VASILE

Funcţie: Administrator

Telefon: 0765.563.796, e-mail: olipsmobila@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?