Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

VIDEO: Prefectul Halici, întâlnire cu fermierii pentru problemele create de construcția Autostrăzii Moldovei

Prefectul județului se implică în rezolvarea problemelor create de construcția autostrăzii!

Prefectul Nicușor Halici, a convocat luni, 19.06.2023, o ședință de lucru la sediul Instituției Prefectului pentru a analiza unele probleme punctuale pe care le întâmpină fermierii care administrează terenuri amplasate pe culoarul Autostrăzii A7. „Suntem într-un stadiu de execuţie foarte avansat cu Autostrada Moldovei și, în decurs de câteva săptămâni, va începe turnarea primului strat de asfalt pe A7. Nimeni nu îşi doreşte încetinirea sau întârzierea finalizării A7. Dimpotrivă! Şi pentru acest lucru vom face tot ceea ce ţine de noi pentru a identifica, împreună cu constructorul, reprezentanţii CNAIR şi fermierii, cele mai bune soluţii. Nu voi permite nimănui să încetinească lucrările din motive subiective însă, totodată, doresc să vin în sprijinul fermierilor cu soluții optime, astfel încât aceștia să își poată continua activitatea”, a declarat prefectul Nicuşor Halici.

Acesta a solicitat reprezentanţilor fermierilor să facă un memorandum prin care să îi semnaleze toate situaţiile care au apărut până în prezent odată cu înaintarea şantierului autostrăzii, pentru a le putea avea în vedere şi înainta constructorului, cât şi CNAIR, spre soluţionare.

Prefectul județului Vrancea a subliniat eficiența și tenacitatea de care dă dovadă constructorul. „Mulțumesc constructorului pentru buna credință de care a dat dovadă și pentru că a rezolvat din timp multe dintre probleme, chiar înainte de a-mi fi semnalate, lucru care, încă o dată, dovedeşte că este nu doar foarte serios, ci și unul dintre cei mai buni constructori din România, fiind înclinat a rezolva în cele mai bune condiţii problemele care apar în teren”, a spus Nicușor Halici.

La întâlnire au fost prezenți Iulian Matache, inspector în cadrul Inspectoratului de Stat în Construcții, Gabriel Nunu, director în cadrul companiei UMB, Eugen Popa, directorul Agenției Națională de Îmbunătățiri Funciare Vrancea, precum și mai mulţi fermieri și reprezentanţi ai acestora. În perioada următoare, prefectul Nicuşor Halici va continua seria întâlnirilor cu reprezentanţii CNAIR şi ai constructorului, fermieri, agenţi economici sau persoane fizice, cu scopul de a gestiona eficient problemele care apar pe parcursul evoluției construcţiei Autostrăzii A7.

 

Comunicat de presă, Instituția Prefectului

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?